ΘΕΛΩ NOVA

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η TelephoneNet, ιδρύθηκε το 2012 από καταξιωμένα στελέχη από τον χώρο των πωλήσεων και του marketing. Ασχολείται με τηλεφωνικές πωλήσεις υπηρεσιών (Τηλεόραση, Internet, Τηλεφωνία, Ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.) σε ιδιώτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα η εμπειρία της, της δίνει την δυνατότητα δραστηριοποίησης και στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών με στόχο την τεχνική / εμπορική εξυπηρέτηση, την διατήρηση πελατών και την αναβάθμιση υπηρεσιών.

✓ Σήμερα οι βασικοί πελάτες της TelephoneNet είναι η Nova (επίσημος αντιπρόσωπος) & η Protergia (επίσημος αντιπρόσωπος). Αποτελούν εταιρείες κλειδιά σε τομείς που αναπτύσσονται παρά την οικονομική κρίση.

✓ Για την επίτευξη του στόχου πωλήσεων της Nova η TelephoneNet δημιούργησε το ενημερωτικό portal www.tvexperts.gr το οποίο εμπεριέχει αρθρογραφία γύρω από το περιεχόμενο της συνδρομητικής πλατφόρμας της Nova, καθώς και άρθρα σχετικά με την τηλεόραση.

✓  Για την επίτευξη του στόχου πωλήσεων της Protergia, η TelephoneNet δημιούργησε το ενημερωτικό portal www.energiastore.gr το οποίο εμπεριέχει όλες τις υπηρεσίες, προτάσεις για να πληρώνεται χαμηλότερα για το ρεύμα σας και για το σπίτι και την επιχείρηση κάθε καταναλωτή.

✓ Η TelephoneNet είναι επίσης συνδεδεμένη εταιρεία με την «Τηλεβόας Ε.Ε.», η οποία είναι δικαιοδόχος τεσσάρων καταστημάτων Nova από το 2008.

✓ Η TelephoneNet επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό και στα συστήματα πληροφορικής, ώστε να επιτύχει υψηλούς ρυθμούς πωλήσεων και σωστή εκτέλεση των projects που αναλαμβάνει. Η εξειδίκευση στις πωλήσεις, OnLine, σε φυσικά καταστήματα και τηλεφωνικά, είναι το όραμα της TelephoneNet μέσα από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον καταναλωτή και διαμορφώνουν το αύριο των πωλήσεων.
Γιατί οι πωλήσεις είναι δύναμη!
ΦΟΡΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet