ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aγαπημένες ταινίες του Disney Channel στην οθόνη σας!

03/09/2020 13:57
Κάθε Παρασκευή του Σεπτέμβρη μικροί και μεγάλοι σινεφίλ θα απολαμβάνουν απο μια κλασική πρωτότυπη ταινία του Disney Channel!

Αυτόν τον Σεπτέμβριο, το Disney Channel συνεχίζει την καλοκαιρινή διασκέδαση για τους λάτρεις των ταινιών, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία κλασική Πρωτότυπη Ταινία του Disney Channel κάθε Παρασκευή στις 17:00, και σε επανάληψη το Σάββατο στις 10:40.

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με το «Εκπαιδεύοντας τα Αδέρφια μου» (Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου), συνεχίζει με την ταινία «Η Κέλλυ στο Στρατό» (Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου) και τη «Μουσική Κατασκήνωση» (Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου) και κλείνει με το «Άπαιχτο Δίδυμο» (Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου).

Πρόλαβέ το


Στην ταινία «Εκπαιδεύοντας τα Αδέρφια μου», όταν η μαμά της Ζόι ξαναπαντρεύεται, η ίδια βρίσκεται ξαφνικά σε ένα ακατάστατο, χαοτικό σπίτι, με έναν φωνακλά πατριό και τρία ανεξέλεγκτα θετά αδέλφια. Ύστερα από ένα περίεργο ατύχημα με το κινητό της, η Ζόι ανακαλύπτει ότι έχει μια μαγική εφαρμογή που μπορεί να ελέγχει τα αγόρια στη ζωή της. Ενθουσιασμένη με την ευκαιρία να επαναφέρει την τάξη γύρω της, η Ζόι ξεκινά να δίνει εντολές στα αγόρια που γνωρίζει ώστε να συμπεριφέρονται καλύτερα. Σύντομα, όμως, μαθαίνει πως όταν δεν αφήνεις τα αγόρια να είναι ο εαυτός τους, σε περιμένουν μεγάλοι μπελάδες! Μπορείτε να απολαύσετε τις πρωτότυπες ταινίες του Disney Channel κάθε Παρασκευή στις 17:00 στη Nova!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet