ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δύτες χρυσού» κάθε Τρίτη του Σεπτέμβρη!

30/08/2020 11:19
Ο Κεν προσπαθεί να διατηρήσει τον τίτλο του Βασιλιά του Χρυσού, στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Δύτες χρυσού» στο Discovery και την Nova!

Στην πόλη Νόουμ, στην Αλάσκα, η θερινή σεζόν ξεκινά και οι μεταλλωρύχοι ανυπομονούν να ανακαλύψουν τον χρυσό που εμφανίστηκε από τον βυθό της θάλασσας αφού έλιωσαν οι πάγοι. Καθώς όμως οι θερμοκρασίες είναι υψηλότερες από ποτέ, πρέπει να βρουν νέες στρατηγικές. Ο Κεν προσπαθεί να διατηρήσει τον τίτλο του Βασιλιά του Χρυσού, ενώ ο Σον αντιμετωπίζει νομικά προβλήματα μετά από μια επιχειρηματική συμφωνία που δεν πήγε καλά.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Καθώς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό του, προσπαθεί να συγκεντρώσει 400.000 δολάρια προκειμένου να καταφέρει να δουλέψει ξανά στη βυθοκόρο Christine. Τα προγνωστικά είναι εναντίον του, όμως θα παλέψει σκληρά. Στο μεταξύ, η Έμιλι και οι Κέλις θέλουν να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους και η Ιλέιν θέλει να αποδείξει ότι εκείνη είναι το αφεντικό καθώς αναλαμβάνει την επιχείρηση του πατέρα της κατά τη διάρκεια της απουσίας του. Δείτε τον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Δύτες χρυσού» την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 21:00 στο Discovery και τη Nova!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet