ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέος μέτοχος της Forthnet και με τη βούλα η United Group!

09/09/2020 10:59
Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών από τις πιστώτριες τράπεζες στην United Group, η οποία έχει πλέον το 36% της Forthnet!

Τo χρονικό του προαναγγελθέντος γάμου ανάμεσα σε Forthnet και United Group επισημοποιήθηκε και με τη βούλα. Συγκεκριμένα, η Forthnet ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών ανάμεσα στις πιστώτριες τράπεζες και την United Group. Πρόκειται για τις Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Attica Bank, οι οποίες κατείχαν μέχρι πρότινος το 36% των μετοχών της εταιρείας. Το εν λόγω μερίδιο πέρασε πλέον στον έλεγχο της United Group, η οποία κλήθηκε να καταβάλει το ποσό των 45 εκατ. ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση της Forthnet

Σε συνέχεια της από 2 Σεπτεμβρίου 2020 ανακοίνωσης, αναφορικά με την αναμενόμενη ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταξύ των Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Attica Bank (οι «Πωλητές» και, ο καθένας, ο «Πωλητής») και του Ομίλου United (ο «Αγοραστής» και, μαζί με τους Πωλητές, τα «Συμβαλλόμενα Μέρη»), η Forthnet A.E. ενημερώθηκε περαιτέρω από τον Αγοραστή ότι «η ολοκλήρωση έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου 2020, όπως είχε προηγουμένως προγραμματιστεί και ανακοινωθεί». Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (MAR) και την παράγραφο 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει.

Διαβάστε επίσης: Ευρωπαϊκή έγκριση για την εξαγορά της Forthnet

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet