Ζήτησε να σε καλέσουμε
Nova Full Pack
ΜΟΛΙΣ
38,39 €
ΑΠΟ 49,39 €
Απόκτησέ το τώρα

H απόλυτη εμπειρία με θέαμα στο φουλ για κάθε διάθεση!

10 αθλητικά κανάλια απογειώνουν τους θιασώτες των αθλητικών!

Τα μεγαλύτερα studios του Hollywood φιλοξενούνται στο σαλόνι σας!

Δώρο οι υπηρεσίες Nova Go και Νova Go Extra για να "κουβαλάς" την Nova μαζί σου!

 ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

 10 αθλητικά κανάλια υπόσχονται θέαμα που κόβει την ανάσα, με premium διοργανώσεις να δίνουν άλλο νόημα καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, καθ'όλη τη διάρκεια του έτους. Η πλειοψηφία των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου "παίζει μπάλα" στη Nova, ενώ η Euroleague θα βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στα παρκέ της 1ης συνδρομητικής, με πλειάδα διοργανώσεων από όλο τον κόσμο (ιταλικό, γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, όλα τα grand slam του τένις...) να ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό θιασώτη του αθλητισμού. Στο κινηματογραφικό σκέλος το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων βραβευμένες ταινίες, blockbuster που έσπασαν τα ταμεία από μεγάλα studios του Hollywood. Μοναδικά αφιερώματα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες, ειδικές θεματικές ζώνες (σινεμά του κόσμου, οικογενειακή ζώνη, ζώνη θρίλερ, περιπέτειες, επιστημονικής φαντασίας, συμπαραγωγές Nova, νέος ελληνικός κινηματογράφος). Δημοφιλείς ξένες σειρές ταυτόχρονα ή λίγο μετά την προβολή τους στην Αμερική!

 Φυσικά, η υπηρεσία περιλαμβάνει και όλο το περιεχόμενο του Family Pack με τα δημοφιλέστερα ντοκιμαντέρ, τα καλύτερα παιδικά, ειδησεογραφία από όλο τον κόσμο!


ΚΑΝΑΛΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣΑφορά τα δορυφορικά προγράμματα του μπουκέτου Nova.Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54 του Ν.4389/2016.

 
Τώρα και με internet έως 100Μbps
σε τιμή έκπληξη.