Ζήτησε να σε καλέσουμε
Nova3play Full
ΜΟΛΙΣ
44,90 €
ΑΠΟ 64,14 €
Απόκτησέ το τώρα

Όλη η Nova με συναρπαστικό αθλητικό & κινηματογραφικό θέαμα!

Γρήγορο & αξιόπιστο Internet έως 24Mbps!

Aπεριόριστη σταθερή τηλεφωνία εντός Ελλάδος!

Nova Go εντελώς δωρεάν!


ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ


Ολο το υπερθέαμα της Nova στον καναπέ του σπιτιού και όχι μόνο για ψυχαγωγία χωρίς περιορισμούς.

10 αθλητικά κανάλια υπόσχονται θέαμα, που κόβει την ανάσα με premium διοργανώσεις να δίνουν άλλο νόημα καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, καθ'όλη τη διάρκεια του έτους. Η πλειοψηφία των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος θα "παίζει μπάλα" και τη νέα σεζόν στη Nova, ενώ η Euroleague θα βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στα παρκέ της 1ης συνδρoμητικής, με πλειάδα διοργανώσεων από όλο τον κόσμο (ιταλικό πρωτάθλημα, γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, όλα τα grand slam του τένις...) να ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό θιασώτη του αθλητισμού.

Στο κινηματογραφικό σκέλος το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων βραβευμένες ταινίες, blockbuster που έσπασαν τα ταμεία από μεγάλα studios του Hollywood. Μοναδικά αφιερώματα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες, ειδικές θεματικές ζώνες (σινεμά του κόσμου, οικογενειακή ζώνη, ζώνη θρίλερ, περιπέτειες, επιστημονικής φαντασίας, συμπαραγωγές Nova, νέος ελληνικός κινηματογράφος) εμπλουτίζουν το μενού. Δημοφιλείς ξένες σειρές ταυτόχρονα ή λίγο μετά την προβολή τους στην Αμερική (Game of Thrones, Chernobyl).

Φυσικά, η υπηρεσία περιλαμβάνει και όλο το περιεχόμενο του Family Pack με τα δημοφιλέστερα ντοκιμαντέρ, τα καλύτερα παιδικά, ειδησεογραφία από όλο τον κόσμο.

Γρήγορο και αξεπέραστο internet έως 24Μbps

Aπεριόριστα Σταθερά τηλέφωνα εντός Ελλάδος

Eλεύθερη πρόσβαση σε όλα τα Nova HotSpot!

Δώρο: Αναγνώριση Κλήσεων, Ψηφιακές Ευκολίες, 50 SMS/μήνα προς κινητά από PC ή Tablet

ΚΑΝΑΛΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ


Αφορά τα δορυφορικά προγράμματα του μπουκέτου Nova.


Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%, τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας & Internet 5% που ισχύουν σύμφωνα με τα άρθρα 54 και 55 αντίστοιχα του Ν.4389/2016.

 
Τώρα και με internet έως 100Μbps
σε τιμή έκπληξη.