Ζήτησε να σε καλέσουμε


Πέμπτη 11 Οκτ 2018
TvExperts.gr: Ενημερωθείτε για την Nova από τους ειδικούς!

Όλοι θα θέλαμε να έχουμε καλύτερη ψυχαγωγία στο σπίτι. Και η καλύτερη, ποιοτικότερη και πιο ευέλικτη τηλεόραση είναι μια από τις πρώτες επιλογές. Περιεχόμενο στην συσκευή της τηλεόρασης στο σαλόνι, στην δεύτερη TV, στο εξοχικό, και παντού αλλού μέσω φορητών συσκευών όπως Laptop, Tablet ή Κινητό.

Επιλογές πλέον υπάρχουν πολλές και ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Οι τιμές πιο προσιτές από ποτέ, ενώ το περιεχόμενο που παρέχεται είναι σχεδόν απεριόριστο τόσο στην ποσότητα όσο και στις επιλογές. Εμείς στο TvExperts.gr μπορούμε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις στα πλαίσια της έρευνας αγοράς για την αναβάθμιση της οικιακής σου ψυχαγωγίας.

  Απλά συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος, και σε ώρα κατάλληλη για σένα, ένας εκπρόσωπος εξειδικευμένος στην συνδρομητική και την Nova θα σε ενημερώσει για τα πακέτα και τις παροχές και θα σου προτείνει αυτό που είναι το πιο κατάλληλο για το δικό σου νοικοκυριό. Πάντα χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς από την μεριά σου. Προφανώς, και το θέλουμε, να ψάξεις, να συγκρίνεις και να αποφασίσεις.

  Σε περίπτωση που το επιθυμείς, και χωρίς καμία ταλαιπωρία από την μεριά σου, θα σου στείλουμε με courier την αίτηση για τις σχετικές υπογραφές. Στον χώρο που επιθυμείς, την ώρα που επιθυμείς! Για όλες τις ενέργειες θα ενημερώνεσαι μέσω SMS, ώστε να είσαι ενήμερος για κάθε στάδιο της αίτησής σου.

  Τέλος η ενεργοποίηση της υπηρεσίας, με την εμπειρία δεκαετιών, είναι απλή χωρίς αναστάτωση και χωρίς ταλαιπωρία. Απλά ζήτα μας μια ενημέρωση, χωρίς καμία υποχρέωση, και ο κόσμος της Nova θα απλωθεί μπροστά σου!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.