Ζήτησε να σε καλέσουμε


Σάββατο 13 Οκτ 2018
Γιατί (και) η γυναίκα σου θέλει Novasports!

Ποιο είναι το όνειρο του άντρα φιλάθλου στη μετεφηβική ηλικία; Να βρει μια κοπέλα στα σωματομετρικά του γούστα που εκτός των άλλων να πίνει μπύρες και να βλέπει μπάλα!!! Και αυτό όπως και πολλά αλλά νεανικά όνειρα τα καταρρίπτει η ωρίμανση. Παρόλα αυτά η διάθεση να δεις μπάλα (καρό… πορτοκαλί λευκή) παραμένει και οι επιλογές (εκτός του να πας στο γήπεδο) είναι τρεις. Να μην δεις… Να δεις σε κάποιο καφέ… Να δεις στο σπίτι!

Ας τις πάρουμε μια μια...

1. Να μην δεις! Αυτόματα απαρνείσαι ένα από τα θέλω σου, όπως λένε και οι ψυχολόγοι αρνούμενοι τα "θέλω" μας γινόμαστε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε. Και μάλιστα ένα από τα θέλω σου που πηγάζει από την παιδική σου ηλικία και σε κάνει πάλι παιδί, όταν το ζεις! Και επειδή η γυναίκα σου (όσο και αν γκρινιάζει για αυτό) σε θέλει παιδί θέλει να σε βλέπει να το βιώνεις και να το απολαμβάνει μέσα από εσένα! Πιστεύεις ότι θα τύχαιναν τέτοιας αποδοχής τα σπορ, αν δεν είχαν τη θηλυκή συναίνεση; Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Ακόμα και αν τους είναι αδιάφορο εισπράττουν μέρος της απόλαυσης και για αυτό το επικροτούν!

2. Να το δεις σε κάποιο καφέ ! Δηλαδή να την αφήσεις μόνη στο σπίτι Σάββατο ή/και Κυριακή απόγευμα και να γυρίσεις μετά από 3 ώρες- ανεξήγητα για αυτήν- νευριασμένος ή χαρούμενος με μυρωδιά τσιγάρου στα ρούχα και να της πεις ότι για όλο αυτό έδωσες και 10 ευρώ. Μόνο με το δικηγόρο σου...  Και αν το δεχτεί αδιάφορη, τότε σίγουρα πρέπει εσύ να πας στο δικηγόρο.

3. Να το δεις στο σπίτι! Αρχικά θα είσαι κοντά της και θα μπορεί όσο και αν της είναι αδιάφορο το θέαμα να μοιραστεί τα δικά σου συναισθήματα! Αξία ανεκτίμητη όσο και αν γκρινιάζει για την ένταση του ήχου… όσο και αν γκρινιάζει που φώναξες δυνατά στο goal ή για κάποια «γαλλικά» που σου ξέφυγαν! Θα μπορεί να σου πει δύο κουβέντες δεν θα είναι μόνη! Και… θα μπορεί πριν.. μετά… η πολύ μετά από τον αγώνα, να δει μόνη της ή μαζί σου ταινίες σειρές ντοκιμαντέρ μιας και τα σπορ δεν σερβίρονται μόνα τους από τη Nova! Και τα παιδιά θα μπορούν να δουν και αυτά παιδικά! Και αν της πείτε ότι όλα αυτά κοστίζουν όσο περίπου μια έξοδο στο καφέ για να δείτε μπάλα, θα σας λατρέψει!

Λένε ότι ένας άντρας παντρεύεται μια γυναίκα με την ελπίδα ότι δεν θα αλλάξει, ενώ μια γυναίκα πιστεύοντας ότι θα τον αλλάξει! Καμία προσδοκία δεν ικανοποιείται! Παρόλα αυτά χιλιάδες χρόνια υπάρχουν δισεκατομμύρια ευτυχισμένα ζευγάρια! Και αυτό γιατί είναι στη φύση μας να σεβόμαστε και να απολαμβάνουμε όσο και αν δεν κατανοούμε τα θέλω όσων αγαπάμε!

Και στο κάτω κάτω της γραφής πρέπει να καταρριφθεί αυτό που έλεγε ο Ιάσων Ευαγγέλου: «Οταν ο άνδρας υποχωρεί ενώ έχει άδικο, είναι σοφός (σ.σ όταν έχει λερωμένη τη φωλιά του), όταν υποχωρεί ενώ έχει δίκιο, είναι... παντρεμένος».

Συμπέρασμα; Βάλτε Nova άφοβα...
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.