Ζήτησε να σε καλέσουμε


Τετάρτη 17 Οκτ 2018
Γιατί όλες οι χώρες μισούν τους Άγγλους;

Για ποιο λόγο άραγε τόσες πολλές χώρες αντιπαθούν τους Άγγλους; Ποιο είναι το πρόβλημα τους; Φαίνεται πως για αιώνες Γάλλοι, Σκοτσέζοι, Ουαλοί, Ιρλανδοί και Γερμανοί γκρινιάζουν ασταμάτητα για τους Άγγλους, και δεν φαίνεται να σκοπεύουν να σταματήσουν σύντομα. Για ποιο λόγο όμως;

Στη σειρά ντοκιμαντέρ του History Channel "Γιατί όλοι μισούν τους Άγγλους" μέσα από το ψηφιακό μπουκέτο της Nova, ο παρουσιαστής, ιστορικός και πατριώτης Αλ Μάρεϊ ερευνά για ποιο λόγο ο κόσμος μισεί τόσο πολύ τους Άγγλους. Σε κάθε επεισόδιο, ο Αλ συναντά έναν κωμικό από την κάθε χώρα (τον Αντουάν ντε Κον στη Γαλλία, τον Χένινγκ Βιν στη Γερμανία, τον Φρεντ Μακόλεϊ στη Σκοτία, τον Έλις Τζέιμς στην Ουαλία και τον Άντριου Μάξουελ στην Ιρλανδία) για να εξετάσουν μαζί ιστορίες ιστορικών μαχών, σφαγών, εξεγέρσεων και επαναστάσεων που καθόρισαν τις σχέσεις της σύγχρονης Αγγλίας με τους γείτονες της.

Ο Αλ όμως δεν πρόκειται να κάτσει και απλά να ακούει τα παράπονα, θα υπερασπιστεί τους Άγγλους και θα αντικρούσει κάθε επιχείρημα. Μπορεί όλο αυτό να μοιάζει αστείο, όμως όλη η εκπομπή βασίζεται σε γεγονότα και ιστορικές αλήθειες.


Μην το χάσετε από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 22:00 στο History Channel και την Nova!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.