Ζήτησε να σε καλέσουμε


Πέμπτη 18 Οκτ 2018
Βροντερό παρών από την «Novasports Running Team»!

Η Nova, κορυφαίος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, συνεχίζει να στηρίζει επικοινωνιακά, αλλά και να συμμετέχει δυναμικά στις δρομικές διοργανώσεις που διεξάγονται ανά την Ελλάδα με τη NovasportsRunningTeam. Υπό την καθοδήγηση του Captain της, Περικλή Ιακωβάκη, η ομάδα έλαβε μέρος από τις 22 Σεπτεμβρίου έως και τις 14 Οκτωβρίου σε πέντε δρομικά αγωνίσματα και η παρουσία της συνοδεύτηκε από διακρίσεις.

Στο διάστημα αυτό η “Novasports Running Team” είχε και… λάμψη από έναν πρωταθλητή Ευρώπης στο ποδόσφαιρο, καθώς με την παρουσία του τίμησε την ομάδα στον «Protergia 7o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης» ο Άγγελος Χαριστέας, ο άνθρωπος που με το δικό του γκολ στέφθηκε η Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Στο ίδιο δρομικό αγώνισμα με τη “Novasports Running Teamέτρεξε και ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιώργος Θεοδωρίδης.

Η “Novasports Running Team” έλαβε μέρος στο «12th Ioannina Lake Run» (22-23/9), στο «Serifos Sunset Race»(22-23/9), στον «Protergia 7o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης» (13/10), στους «12ους Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου Δράμας» (12-14/10) και στον «4ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης» (14/10). Στους «12ους Αγώνες ΒουνούΠαρθένου Δάσους Παρανεστίου Δράμας», το μέλος της ομάδας, Παντελής Τσεβδάρηςκατέκτησε την 1η θέση στη γενική κατάταξη στο Nestos Trail στα 10 χλμ. ενώ ο Ναούμ Γκουτζάκηςκατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία άνω των 50 ετών.

Η Nova, πέρα από τη συμμετοχή της “Novasports Running Team” που την αποτέλεσαν περισσότεροι από 250 δρομείς, στήριξε τα πέντε δρομικά αγωνίσματα και ως Χορηγός Επικοινωνίας. Την εμπειρία του τρεξίματος με τη “Novasports Running Team” απόλαυσαν εργαζόμενοι, συνδρομητές και φίλοι της Nova.

Η Novasports Running Team δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται διαρκώς στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που η Nova υλοποιεί με στόχο την έμπρακτη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.