Ζήτησε να σε καλέσουμε
Θέλω προσφορά Νοva


Σάββατο 03 Νοέ 2018 | ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
H τηλεόραση διατηρεί τα πρωτεία της διαφημιστικής δαπάνης!

Παρά την αύξηση του online βίντεο και του mobile βίντεο,  η τηλεόραση συνεχίζει να αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέρος των διαφημιστικών δαπανών βίντεο, σύμφωνα με το  Strategy Analytics.
Οι διαφημιστές εξακολουθούν να διοχετεύουν το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού τους, ειδικά για καμπάνιες που αφορούν «αναγνώριση μάρκας», στην σειριακή τηλεόραση. Η διανομή καναλιών μέσω πολλαπλών οθονών (multi-screen) και OTT (Ιντερνετική Τηλεόραση) βοηθούν τους παραδοσιακούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να προσεγγίσουν νέα κοινά, σύμφωνα με νέα έκθεση της Strategy Analytics, Global Advertising Forecast – 2010-2023.

Ως απόδειξη για αυτές τις προβλέψεις, η έρευνα χρησιμοποιεί την διαπίστωση ότι μεγάλοι διαφημιστές έχουν μετατοπίσει τη διαφημιστική τους δαπάνη προς την σειριακή τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το ηλεκτρονικό εμπόριο, αναφέροντας την έλλειψη αποδοτικότητας του online video καθώς και ανησυχίες για την ασφάλεια του περιεχομένου τους και τις περιπτώσεις απάτης.Κύρια σημεία της έκθεσης είναι τα εξής:

- Το 2018, οι παγκόσμια δαπάνη τηλεοπτικών διαφημίσεων θα είναι πάνω από $195 δις. και θα αυξηθούν στα $210 δις έως το 2023. Οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη αγορά τηλεοπτικής διαφήμισης, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν το 36% των συνολικών διαφημιστικών τηλεοπτικών διαφημίσεων το 2018.

- Το ψηφιακό βίντεο θα αντιπροσωπεύει μόνο το 20% των παγκόσμιων διαφημιστικών προβολών βίντεο το 2023, παρά το γεγονός ότι είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία ψηφιακής διαφήμισης (+ 10,8% ετήσια ανάπτυξη για το 2018-2023), φτάνοντας σχεδόν $51 δις  το 2023.

- Το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο ήταν ηγέτης στην υιοθέτηση της ψηφιακής διαφήμισης και η πρώτη χώρα που είδε την ψηφιακή διαφήμιση να ξεπερνά την τηλεοπτική, οδηγεί τις εξελίξεις του ψηφιακού μεριδίου της τηλεοπτικής δαπάνης  και θα φτάσει το 44% το 2023, (ΗΠΑ 30% και Κίνα 27%).

- Κατά κεφαλήν, οι έμποροι θα δαπανήσουν 67,27 δολάρια ανά άτομο για τη διαφήμιση ψηφιακών βίντεο στο Ηνωμένο Βασίλειο έναντι 65,76 δολαρίων στις ΗΠΑ το 2023.

"Με τους καταναλωτές που παρακολουθούν όλο και περισσότερο βίντεο σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των κινητών συσκευών και των συνδεδεμένων τηλεοπτικών οθονών (smart TVs), οι οργανισμοί μέτρησης του κοινού αναπτύσσουν τα εργαλεία τους, ωστόσο, οι λύσεις μέτρησης μεταξύ συσκευών εξακολουθούν να προσανατολίζονται προς μετρήσεις που βασίζονται σε προσέγγιση. Σε έναν κατακερματισμένο online κόσμο, η σειριακή τηλεόραση εξακολουθεί να είναι το καλύτερο μέσο πρόσβασης στον καταναλωτή.", σημείωσε ο Michael Goodman, Διευθυντής, Television & Media Strategies.

Ο κ. Nitesh Patel, διευθυντής της Wireless Media Strategies, πρόσθεσε: "Ενώ οι ανησυχίες για την ασφάλεια, την προβολή, την απάτη και τον αντίκτυπο του GDPR θα αντιμετωπιστούν από τους ψηφιακούς διαφημιζόμενους, οι παραδοσιακές πωλήσεις τηλεοπτικών διαφημίσεων θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στο άμεσο μέλλον".

Πηγή: Broadband TV News, Οκτώβριος  2018
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.