Ζήτησε να σε καλέσουμε
Θέλω προσφορά Νοva


Κυριακή 04 Νοέ 2018 | ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκπληκτικό αφιέρωμα του Animal Planet στην Αφρική!

Το αχανές τοπίο της Αφρικής αποτελεί τον παράδεισο της άγριας ζωής. Λιοντάρια και ελέφαντες περιπλανώνται στη σαβάνα, μαϊμούδες και φίδια στα πυκνά δάση -πολλά από τα πιο αγαπητά και συναρπαστικά ζώα του πλανήτη κατοικούν στην Αφρική. Το κανάλι Animal Planet, αυτή τη σεζόν, γιορτάζει τη δεύτερη μεγαλύτερη ήπειρο του πλανήτη, η οποία φιλοξενεί τις μεγαλύτερες ερημιές στον κόσμο, και τους εκπληκτικούς κατοίκους της με το εκπληκτικό αφιέρωμα "Αfrica Season". 

«Η Βασίλισσα των Λιονταριών» ακολουθεί την Άντι Ράιβ στην αποστολή που έχει αναλάβει, να διασώσει το καταφύγιο λιονταριών Glen Garriff στη Νότια Αφρική. Στη χώρα ανθεί το «στημένο» κυνήγι, έτσι η Άντι τρέχει ένα πρόγραμμα για την προστασία μιας αγέλης λιονταριών προκειμένου να μην πουληθούν ή πέσουν θύματα λαθροκυνηγών.

Στο πλαίσιο αυτό, η εκπομπή «Η Ζωή στο Κρούγκερ» μάς προσφέρει τη σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις καθημερινές περιπέτειες των αφοσιωμένων ανθρώπων που φροντίζουν για τη λειτουργία του Εθνικού Πάρκου Κρούγκερ στη Νότια Αφρική.


 
H συνέχεια από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου τις καθημερινές στις 16:35 στο Animal Planet και την Nova.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.