Ζήτησε να σε καλέσουμε
Θέλω προσφορά Νοva


Δευτέρα 05 Νοέ 2018 | ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Το Τop 11 του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nova!

H Nova είναι η μόνη πλατφόρμα που διαθέτει μέσω δορυφορικής λήψης τα κανάλια Eurosport, προσφέροντας τέλεια εμπειρία εικόνας και ήχου.
Τα Eurosport είναι το σπίτι των μεγάλων χειμερινών αθλημάτων, του τένις, της ποδηλασίας, αλλά αυτό που ενδεχομένως διαφεύγει της προσοχής των περισσοτέρων είναι ότι στεγάζονται και μεγάλες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα εν λόγω κανάλια.

Πάρτε μια γεύση από 11 κορυφαίες διοργανώσεις, που μπορεί να απολαύσεις κάποιος, έστω αν και στο πρώτο άκουσμα, μπορεί κάποιοι να μην τις γνωρίζουν. Άλλωστε, όπως έλεγε και ο Αριστοτέλης "η ποιότητα δεν είναι πράξη, είναι συνήθεια". Τι εννοούμε; Στην Ελλάδα ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει συνδεθεί εν πολλοίς μόνο με τη Formula 1 και το Moto Gp. Κυρίως από συνήθεια επειδή παλιά τα έδειχνε ελεύθερα η κρατική τηλεόραση (σ.σ. την Formula 1 εξακολουθεί να την μεταδίδει). Ως εκ τούτου, αν κάποιος δει μία φορά τον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν μέσω της Nova, ή αγώνες Superbike, πιστέψτε μας θα συνηθίσει να τους βλέπει...

1. WTCR (World Touring Car Cup)

Μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις επιβατικών αυτοκινήτων προσαρμοσμένων σε αγωνιστικά. Το μενού την φετινή σεζόν περιλαμβάνει 10 αγώνες. 2. World Endurance Championships (συμπεριλαμβανομένου των 24 Ωρών του Λε Μαν)

Οι αγώνες αντοχής έχουν καθιερωθεί μεταξύ των πιο ενδιαφέροντων θεαμάτων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο πιο δημοφιλής είναι οι 24 Ώρες του Λε Μαν, που διεξάγεται από το 1923 με συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του χώρου. Μιλάμε για τον πλέον εμβληματικό αγώνα , που πάει την ένταση πέρα από τα συνηθισμένα σιρκουί αυτοκινήτων. Απαιτεί γερό στομάχι, καθώς οι συμμετέχοντες, περίπου 60 στον αριθμό, διαγωνίζονται στην αντοχή και την αποτελεσματικότητα, καταπίνοντας χιλιόμετρα και στροφές για 24 συνεχείς ώρες. 13,5 χιλιόμετρα πίστα αλλά και κανονικοί δημόσιοι δρόμοι που κλείνουν για τον αγώνα, και αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών καλούνται να κινηθούν ακατάπαυστα και ταχύτατα για ένα ολόκληρο 24ωρο χωρίς να παρουσιάσουν καμία βλάβη!3. Porsche Supercup

Ένας θεματικός αγώνας με αυτοκίνητα που κόβουν την ανάσα. Περίπου 25 αυτοκίνητα παίρνουν μέρος στους αγώνες, που λαμβάνουν χώρα τόσο επί ευρωπαϊκού εδάφους όσο και στην Ασία και την Αυστραλία.
4. Superbikes: World & British Championship

Οι αγώνες Superbikes διεξάγονται από το 1988 και έχουν καθιερωθεί στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ως η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση με μηχανές σε ασφάλτινη πίστα πίσω από το Moto Gp. Από την νέα σεζόν του 2019 θα έχει τρεις αγώνες σε κάθε γύρο το Σαββατοκύριακο για πρώτη φορά στην ιστορία των WSBK.

Οι αγώνες θα ξεκινούν με τον 1ο αγώνα το Σάββατο στις 14.00 το μεσημέρι, όπου θα ανοίγει το Σαββατοκύριακο των αγώνα και θα είναι της ίδιας διάρκειας. Για πρώτη φορά, η Κυριακή θα έχει το πρωί ένα σύντομο αγώνα σπριντ στις 11.00. Το Σαββατοκύριακο θα ολοκληρώνεται με την κατηγορία WorldSBK με τον τρίτο αγώνα στις 14.00 με την κανονική διάρκεια, για όλους τους γύρους που διεξάγονται στην Κεντρική Ευρώπη.5. Supersport World Championship

Δημιουργήθηκε υποστηρικτικά για το Superbike Championship και αφορά αγώνες με μηχανές μεσαίου κυβισμού.6. FIA Nations Cup

Μια ολοκαίνουρια, πολλά υποσχόμενη διοργάνωση με τη συμμετοχή GT3-spec αυτοκινήτων.7. MOTOCROSS: World Championship

Η πιο σημαντική διοργάνωση σε αγώνες Motocross που διεξάγεται από το 1957.  Μοναδική δράση από τα πλέον συναρπαστικό μηχανοκίνητο άθλημα! Ικανότατοι αναβάτες στο τιμόνι μοτοσικλετών κατασκευασμένων για ένα μόνο πράγμα. Να σηκώσουν... πολύ σκόνη!
8. FORMULA E: FIA Championship

Ένα event με πλούσιο θέαμα με τη συμμετοχή μόνο ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ολοένα και περισσότερες εταιρείς κολοσσοί μπαίνουν στο παιχνίδι και το μέλλον προμηνύεται λαμπρό. Tα σιρκουί με τους τοίχους σε απόσταση αναπνοής προσφέρουν πιο έντονες συγκινήσεις αλλά και ανατροπές, αφού τα λάθη είναι ασυγχώρητα.
9. Blancpain GT Series (Sprint/Endurance)

Αγώνες αντοχής με αυτοκίνητα GT3 προδιαγραφών.10. FIM Endurance World Championship

Ο πιο σημαντικός αγώνας αντοχής μηχανών.11. SPEEDWAY: European Championship

Μια σειρά αγώνων ταχύτητας από την οποία προκύπτει ο Πρωταθλητής Ευρώπης.

Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.