Ζήτησε να σε καλέσουμε


Σάββατο 01 Δεκ 2018
Εγγραφείτε στην Nova χωρίς να κουνηθείτε από το σπίτι σας!

Εμείς στους "TvExperts" ξέρουμε να σεβόμαστε τον χρόνο σας. Γι' αυτό και δουλεύουμε ώστε να κάνουμε την εξυπηρέτησή σας όσο πιο άνετη και εύκολη για εσάς. Η οικιακή ψυχαγωγία και επικοινωνία, προσιτή σε όλους, είναι το πάθος μας. Καθημερινά αναζητούμε τα καλύτερα προγράμματα μέσα στα εκατοντάδες που διαθέτει η Nova και σας τα παρουσιάζουμε, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε, αν και εσείς θέλετε να μπείτε στην μεγάλη αυτή οικογένεια.

Αν το σκέπτεστε, αν κάνετε έρευνα αγοράς ή αν απλά θέλετε μια ενημέρωση για τις υπηρεσίες μας, περιηγηθείτε στο www.tvexperts.gr και αν το επιθυμείτε εσείς, ένας ειδικός στην συνδρομητική τηλεόραση, το Internet, το τηλέφωνο και το ηλεκτρικό ρεύμα μπορεί να σας καλέσει, στον χρόνο που σας βολεύει, ώστε να σας ενημερώσει. Χωρίς καμιά υποχρέωση από μεριάς σας, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε ή να μετακινηθείτε.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η εγγραφή στις υπηρεσίες της Nova, η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μας δίνετε τα απαραίτητα και μόνο προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία επιβεβαιώνονται προσεκτικά για την αποφυγή λαθών ή και παρεξηγήσεων και σας αποστέλλουμε την αίτηση στο σημείο και την ώρα και μέρα που σας εξυπηρετεί. Χωρίς ταλαιπωρία. Χωρίς μετακίνηση. Στο σπίτι, στην δουλειά, ή όπου αλλού μας υποδείξετε.

Κατόπιν, εμείς ελέγχουμε προσεκτικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά και προχωράμε στην καταχώρηση της αίτησής σας. Για όλα τα στάδια, συμφωνία, παραλαβή courier, καταχώρηση, ενεργοποίηση κλπ. ενημερώνεστε με SMS ώστε να έχετε πλήρη εικόνα της πορείας της διαδικασίας.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται σε μερικές ημέρες, και πλέον είναι εύκολη, χωρίς αναστάτωση και προβλήματα στην συντριπτική πλειονότητα των πελατών μας!

Επιλέξτε μας για την ενημέρωση για το πρόγραμμα της Nova και τις υπηρεσίες της, και σας υποσχόμαστε μια άνετη εμπειρία από την πρώτη στιγμή!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.