ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H ιστορία μας με τον Μόργκαν Φρίμαν!

01/12/2018 13:28

Από τη βραβευμένη ομάδα πίσω από το «Η ιστορία του Θεού με τον Mόργκαν Φρίμαν», έρχεται μια νέα σειρά έξι επεισοδίων στο Nat Geo HD και την Nova με τίτλο «Η ιστορία μας με τον Μόργκαν Φρίμαν». Σε μια εποχή που τα γεγονότα δείχνουν να χωρίζουν τους πολιτισμούς, ο Μόργκαν Φρίμαν ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, για να κατανοήσει πώς η ανθρώπινη κουλτούρα έχει πάρει τόσες θαυμαστές μορφές.

Στην καρδιά της αναζήτησής του βρίσκεται η προσπάθεια αποκάλυψης των βασικών αρχών που κρατούν τις κοινωνίες μας ενωμένες, ενώ φέρνει στο φως τις κοινές ανθρώπινες αξίες που βρίσκονται μέσα σε καθέναν από εμάς. Δίνοντας εύρος στην αναζήτησή του, αλλά και διατηρώντας μια λεπτομερή προσέγγιση σε κάθε θέμα, ο Μόργκαν Φρίμαν συναντά ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο, για να εξερευνήσει τη δύναμη της πίστης, τη δίψα για εξουσία, το πώς μας διαμορφώνει ο έρωτας, τον ρόλο που παίζει η σύγκρουση στη ζωή μας, το πνεύμα της επαναστατικότητας και την έννοια της ελευθερίας.

 
Από την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 21:00 μην χάσετε τη νέα σειρά του Nat Geo HD στην Nova "η ιστορία μας με τον Μόργκαν Φρίμαν".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet