Ζήτησε να σε καλέσουμε

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Γεννημένος στην Αφρική» στην Nova!

03/01/2019 13:20 ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚάνε κλικ για προσφορά Nova

Με τη βοήθεια εξοπλισμού με πολλαπλές κάμερες (κάποιες εκ των οποίων είναι ρομποτικές), η σειρά «Γεννημένος στην Αφρική» στο "Νat Geo Wild" και την Nova, μας οδηγεί στην καρδιά της ζωής πέντε μεγάλων οικογενειών που ζουν στην άγρια φύση. Η συγκεκριμένη τεχνολογία μάς επιτρέπει να ακολουθήσουμε την καθημερινότητά τους και να ανακαλύψουμε τις σύνθετες στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι γονείς για να φροντίσουν τα μωρά τους και να τους παρέχουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή.

Θα ακολουθήσουμε μικρά λιοντάρια, τσακάλια, τσιτάχ, ύαινες και σουρικάτες - και τις μαμάδες τους - από την αρχή της ζωής τους μέχρι τη στιγμή που απογαλακτίζονται. Για αυτούς τους εμβληματικούς εκπροσώπους της αφρικανικής πανίδας, το σχολείο της ζωής είναι γεμάτο με εμπόδια και απειλές. Όμως οι κίνδυνοι διαφοροποιούνται από το ένα είδος στο άλλο, όπως και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι γονείς για να προστατέψουν τα μικρά τους.

Μέσα από την οπτική των νεογέννητων ζώων, το «Γεννημένος στην Αφρική» αφηγείται με χιούμορ και τρυφερότητα τα πρώτα βήματά τους και αποκαλύπτει όλη την ένταση και το άγχος που βιώνουν οι γονείς. Και αυτό γιατί, δυστυχώς, τα μισά από τα μωρά δεν θα καταφέρουν να φτάσουν στην ενηλικίωση!

 
Μην χάσετε τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Γεννημένος στην Αφρική» στο "Νat Geo Wild" και την Nova από την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 19:00.
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου.
ΑποστολήΣχετικά άρθραΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  •    ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
  •    ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦIKΑ ΝΕΑ
  •    ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ