Ζήτησε να σε καλέσουμε
Θέλω προσφορά Νοva


Πέμπτη 10 Ιαν 2019 | ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦIKO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Ο απόλυτος προορισμός για βραβευμένες ταινίες & σειρές!

Σε συνέχεια του άρθρου "Απόλυτος κυρίαρχος η Nova στις Χρυσές Σφαίρες",  είναι σημαντικό να καταστεί σαφές ότι η πλειοψηφία των ταινιών που βραβεύτηκαν στην σχετική τελετή, θα προβληθούν από την Nova αποκλειστικά και σε α' τηλεοπτική προβολή. Συγκεκριμένα, οι 8 στις 10 ταινίες που κέρδισαν, θα κάνουν πρεμιέρα στην 1η συνδρομητική (δείτε στην σχετική φωτό τον σχετικό κατάλογο).

Επίσης, θα πρέπει  υπενθυμίσουμε την αξία των εν λόγω βραβείων και η σπουδαιότητά τους. Ο φορέας που διοργανώνει την εκδήλωση είναι η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Hollywood Foreign Press Association) του Χόλυγουντ, η οποία αποτελείται από δημοσιογράφους που διαμένουν στο Χόλυγουντ και αρθρογραφούν σε εφημερίδες και περιοδικά εκτός των Η.Π.Α. Είναι τα βραβεία που μαζί με αυτά του Σωματείου των Ηθοποιών (Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών) κορυφώνουν το δρόμο προς τα Όσκαρ.

Τα βραβεία ξεκίνησαν να μεταδίδονται από το τηλεοπτικό δίκτυο TBS και κατά καιρούς μεταδόθηκαν και από τα τρία μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των Η.Π.Α. (ABC, CBS, NBC). Μετά το 1996 και την αποκλειστική συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC η δημοφιλία τους αυξήθηκε με αποτέλεσμα να είναι αυτή τη στιγμή η τρίτη σε τηλεθέαση απονομή βραβείων πίσω από τα Όσκαρ και τα Γκράμι.

Οι Χρυσές Σφαίρες θεωρούνται από τα πιο σημαντικά κινηματογραφικά βραβεία και αποτελούν μεγάλη διάκριση για τους ηθοποιούς και τις ταινίες που κερδίζουν. Οι μεγάλες κινηματογραφικές εταιρείες παραγωγής χρησιμοποιούν τις υποψηφιότητες και τις διακρίσεις των ταινιών τους στις Χρυσές Σφαίρες στην εμπορική προώθηση των ταινιών.

Η ατάκα που ξεχώρισε στην φετινή τελετή

Εντύπωση φυσικά έκανε η δήλωση του Christian Bale η οποία έκανε εντύπωση σε ολόκληρο τον πλανήτη ότι όλα τα credits του στον «σατανά». Εννοείται πως η δήλωση αυτή έκανε τον γύρω του κόσμου σε δευτερόλεπτα και δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν. «Σατανά σε ευχαριστώ που μου έδωσες την έμπνευση για το πώς να παίξω το ρόλο αυτό» ήταν τα λόγο του Christian Bale. Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:



Επίσης οι εκπλήξεις από τον ηθοποιό δεν σταμάτησαν εκεί αποκάλυψε την καταγωγή μου «Δεν είμαι Αμερικανός, όπως όλοι πίστευαν, αλλά Βρετανός και μάλιστα από την Ουαλία». Ήταν τέτοια η εντύπωση που έκανε στο κοινό η... «αποκάλυψη», που αμέσως το ζήτημα ανέβηκε στα δημοφιλέστερα στο Twitter.

Όλα αυτά φυσικά τα είδαν πρώτοι οι κάτοχοι περιεχομένου NOVA στα κανάλια Novacinema1HD και E!entertaiment απολαμβάνοντας και σχολιάζοντας τα πάντα. Βέβαια, τα καλύτερα έρχονται, όπως προαναφέραμε με την αποκλειστική μετάδοση των ταινιών, που ξεχώρισαν.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.