Ζήτησε να σε καλέσουμε


Τρίτη 05 Φεβ 2019
Eίναι δυνατόν να κατασκευαστεί αλεξίπτωτο από μονωτική ταινία;

Μία νέα γενιά ερευνητών έρχεται να εξετάσει δημοφιλείς αστικούς μύθους με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης, με σκοπό να διαχωρίσει τα γεγονότα από τη φαντασία. Από την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00, ο Άνταμ Σάβατζ επιστρέφει για να δώσει σε έξι ιδιοφυή παιδιά την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα απίστευτα ταλέντα τους στη νέα σειρά του Discovery Channel "Mythbusters JR", που θα προβληθεί στη Nova!

Μπορεί να είναι νέα σε ηλικία, αλλά σίγουρα μπορούν να συναγωνιστούν τους ενήλικες, εξετάζοντας διάφορους μύθους από διάφορα πεδία: οδήγηση, εκρήξεις, χημεία, φυσική, ποπ κουλτούρα, κ.α. Είναι δυνατόν να κατασκευαστεί ένα αξιόπιστο αλεξίπτωτο από μονωτική ταινία; Μπορούμε να φτιάξουμε ένα αεριωθούμενο από πυροσβεστήρες; Αυτά τα ερωτήματα, και πολλά άλλα, θα βρουν απάντηση από μία ομάδα ταλαντούχων εφήβων που θα δοκιμάσουν τα όρια της επιστήμης και της τεχνολογίας μέσα από το Disovery Channel.

 
Μην χάσετε στη Nova τα δημοφιλέστερα κανάλια ντοκιμαντέρ με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Family Pack ή Nova3play Family Pack.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.