Ζήτησε να σε καλέσουμε
 
Τετάρτη 06 Φεβ 2019
Γιατί η Nova είναι η καλύτερη συνδρομητική τηλεόραση!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν κάνει την σκέψη να αναβαθμίσουν την οικιακή τους ψυχαγωγία. Να βάλουν περισσότερο περιεχόμενο στην τηλεόραση του σαλονιού, το tablet, το Laptop και το κινητό τους. Οι τιμές είναι πλέον προσιτές και ο ανταγωνισμός έντονος. Ο καταναλωτής έχει πολλές επιλογές και τελικά πολλές φορές είναι δύσκολο να αποφασίσει.

Εμείς στους "TvExperts" έχουμε επιλέξει την πλατφόρμα της Nova και θα σας εξηγήσουμε το γιατί...

Τεχνολογία

Η Nova έχει όπως λέγεται «υβριδικό» σχήμα μετάδοσης. Χρησιμοποιεί την δορυφορική μετάδοση για περιεχόμενο, γεγονός που επιδρά καταλυτικά στην ποιότητα της εικόνας, εξοβελίζοντας παράλληλα τον παράγοντα της καθυστέρησης (κρίσιμοι παράγοντες για την ποιότητα της εικόνας π.χ. για τα αθλητικά). Αν προσθέσουμε και την εμπειρία θέασης μέσω των υπηρεσίων Nova Go και Νοva On Demand, τότε γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι μιλάμε για το... κάτι άλλο συγκριτικά με τον υπόλοιπα ανταγωνισμό.

Ταυτόχρονα, στον τομέα της παραγωγής οι εγκαταστάσεις της είναι εντυπωσιακές, με την 1η συνδομητική να παράγει δεκάδες κανάλια μέσα από ένα σύστημα πολύπλοκο και υψηλής τεχνολογίας. Σκεφθείτε η Nova έχει υποδομές δεκάδες φορές μεγαλύτερες από ένα ελεύθερο κανάλι, μιας και μεταδίδει ταυτόχρονα δεκάδες κανάλια.

Στο σπίτι τώρα, η τηλεόρασή σας αποκτά δυνατότητα “pause και rewind”, καθώς και εγγραφής άμεσα με την εγκατάσταση ενός απλού USB Stick στο... μαγικό κουτί (αποκωδικοποιητή) της Νova! Οι ψηφιακές ευκολίες τηλεόρασης εντελώς δωρεάν στο... τηλεκοντρόλ σας.

Τα αθλητικά

Εμείς οι Έλληνες, γενικά, υποστηρίζουμε ελληνικές ομάδες. Στο ποδόσφαιρο ίσως να μην είναι οι καλύτερες του κόσμου, αλλά είναι η ομάδα μας. Στο Basket έχουμε πάρα πολύ καλές ομάδες με δεκάδες ευρωπαϊκές διακρίσεις. Αν λοιπόν είσαι έλληνας φίλαθλος, η Nova έχει αυτό που θες, έχοντας μεταξύ άλλων το... φιλέτο του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και την αφεντιά του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (και τους 380 αγώνες παρακαλώ).

Αλλά δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και μπάσκετ τα αθλητικά. Δεκάδες αθλήματα προβάλλονται συνεχώς. Από τένις (παρεπιμπτόντως η Nova καλύπτει και τα 4 grand slam) και σνούκερ έως άλματα σκι, ποδηλασία και μηχανοκίνητος αθλητισμός. Δείτε εδώ το γιατί η Νοva είναι συναρπαστική ακόμα και αν δεν σας αρέσει το ποδόσφαιρο.

 Οι ταινίες και σειρές

Είναι το μεγαλύτερο «δώρο» που κάνει η Nova στα ελληνικά νοικοκυριά. Χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα studios, είτε στα σειριακά κανάλια είτε στο On Demand ή και on the go.

Το ποιες ταινίες προβάλλονται είναι αποτέλεσμα εντατικής και καθημερινής δουλειάς μιας ολόκληρης ομάδας ειδικών. Η τηλεόραση είναι τέχνη και η Nova την κατέχει.

Οι σειρές της είναι οι πιο δημοφιλείς και αποκλειστικές, με πρώτη προβολή ταυτόχρονα με την Αμερική, με αποκορύφωμα το συγκλονιστικό Game of Thrones (σ.σ μην ξεχνιόμαστε 65 και σήμερα για την επίσημη πρεμιέρα)!

Τα παιδικά

Μια επιλογή από παιδικά (BoomerangHD, Nickelodeon, Disney Channel, Disney XD), τόσο στην τηλεόραση όσο και σε tablet, χωρίς διαφημίσεις, μας δίνουν την ευκαιρία να μην διστάσουμε να αφήσουμε το παιδί για λίγο στην τηλεόραση. Χωρίς τύψεις με φιλτραρισμένο περιεχόμενο για όλες τις ηλικίες.

Τα ντοκιμαντέρ

Εδώ η Nova υπερέχει όλων των άλλων. Τα καλύτερα documentaries. Για μικρούς και μεγάλους. Περιπέτεια, μόρφωση, ψυχαγωγία. Το πιο δημοφιλές και χαλαρωτικό περιεχόμενο!

Οι ειδήσεις

Διεθνή ειδησιογραφικά κανάλια και στα ελληνικά, όπως το Euronews αλλά και ξενόγλωσσα δίνουν επί εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο πρόσβαση σε αντικειμενική ενημέρωση.

Η μουσική

Με πολλά μουσικά κανάλια, με στερεοφωνικό ήχο, για όλα τα γούστα. Από το Mezzo για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής έως το MadGreekζ για αυτούς που τους αρέσουν τα λαϊκά.

Το φθηνό γρήγορο Internet

Αν έχεις Nova, τότε μπορείτε να πάρετε το Internet σε τιμές που δεν φαντάζεστε!

Το φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα

Με την υπηρεσία NovaΕnergy η πελάτες Nova μπορούν να έχουν σημαντική πραγματική μείωση στον λογαριασμό τους, χωρίς ψιλά γράμματα και με ξεκάθαρες χρεώσεις.

Γιατί σου επιστρέφει

Με το πρόγραμμα Nova προνόμια, οι πελάτες της Nova κερδίζουν! Είτε εκπτώσεις, είτε κληρώσεις.

 
Τελικά, αν κάποιος υπολογίσει όλα τα πλεονεκτήματα, αλλά και το κόστος που τελικά πληρώνει, αξίζει να το σκεφτεί να βάλει Nova. Την πρώτη συνδρομητική (από το 1994 ως Filmnet). Εσείς ακόμα το σκέφτεστε; Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.