Ζήτησε να σε καλέσουμε


Τετάρτη 06 Μάρ 2019
Στη δημοσιότητα το 1ο trailer από το φινάλε του Game of Thrones!

Είναι πλέον γεγονός. Το 1ο trailer από τον 8ο κύκλο του Game Of Thrones δόθηκε στη δημοσιότητα.
«Ο εχθρός μας δεν κουράζεται, δεν σταματά, δε νιώθει». Μ' αυτή τη φράση προετοιμάζει τους ανθρώπους ο Τζον Σνόου για τη μεγάλη μάχη απέναντι στους White Walkers και τους Wights. Την ώρα που οι άνθρωποι του Βορρά συντάσσονται απέναντι στους White Walkers, η Σερσέι πίνει κρασί...Η συνέχεια επί της οθόνης. Η για να ακριβολογούμε στην Nova και τα κανάλια Novacinema στις 14 Απριλίου στις 04:00 τα ξημερώματα.

Να υπενθυμίσουμε για τους φαν της σειράς ότι όλοι οι προηγούμενοι κύκλοι από την 1η Μαρτίου είναι διαθέσιμοι μέσω της υπηρεσίας Nova On Demand σ' ένα χορταστικό boxstet. Eπιπλέον, όλοι οι 7 κύκλοι & πρόσθετο αποκλειστικό υλικό θα συμπεριληφθούν σ' ένα pop-up κανάλι, το Nova Thrones HD! Από 1 Απριλίου έως 26 Μαΐου, 1 κύκλος κάθε εβδομάδα, με 2 επεισόδια τις καθημερινές και τον μαραθώνιο του τα Σαββατοκύριακα.

 
Μην χάσετε το επικό φινάλε του Game Of Thrones με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Cinema Pack ή Νοva3play Cinema. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί μετά το βίντεο για να πάρεις... μυστική προσφορά.

Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.