Ζήτησε να σε καλέσουμε


Σάββατο 16 Μάρ 2019
3 ανθρώπινες ιστορίες στο FOX Life και την Nova!

Η δραματική σειρά «This Is Us» επιστρέφει στο FOX Life και την Nova γεμάτη έντονα συναισθήματα, ανατροπές και μαθήματα ζωής, υπενθυμίζοντας ότι η ζωή πάντα εκπλήσσει! Το Β’ Μέρος του 3ου κύκλου κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 19 Μαρτίου στις 21.00.

Τα νέα επεισόδια «This Is Us» κρύβουν εκπλήξεις βγαλμένες από την ίδια τη ζωή, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι και το παραμικρό γεγονός παίζει το ρόλο του επηρεάζοντας την πορεία και τις σχέσεις του καθενός. Μετά το ανατρεπτικό φινάλε του Α’ μέρους, η επιστροφή του 3ου κύκλου βρίσκει τους πρωταγωνιστές, Jack (Milo Ventimiglia), Rebecca (Mandy Moore), Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) και τον βραβευμένο με EMMY® «Καλύτερου Πρωταγωνιστή σε Δραματική Σειρά» Sterling K. Brown, αντιμέτωπους με την αποκάλυψη ότι ο αδερφός του Jack, Nicky στην πραγματικότητα δεν πέθανε στο Βιετνάμ, ένα δεδομένο που προκαλεί έντονες συναισθηματικές αναταραχές.

Τρεις ανθρώπινες ιστορίες με ένα κοινό παρονομαστή, έρχονται στην προσκήνιο μέσα από ένα εκπληκτικό σενάριο που προκαλεί προβληματισμό γύρω από κοινωνικά και οικογενειακά ζητήματα, αλλά και ταύτιση με τους πρωταγωνιστές της σειράς.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Β’ ΜΕΡΟΥΣ «THIS IS US»: ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 21.00
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.