Ζήτησε να σε καλέσουμε


Κυριακή 17 Μάρ 2019
Nα δει κανείς ή να μην δει το Game of Thrones;

Ρητορικό το ερώτημα. Να δει κανείς ή να μην δει το επικό φινάλε του Game Of Thrones μέσα από την Nova;"ΤV Experts" σας παραθέτουν 10 λόγους για να απολαύσετε τη σειρά φαινόμενο, που έρχεται αποκλειστικά και μόνο στην 1η συνδρομητική! Εχουμε και λέμε...

1. Είναι η καλύτερη δυνατή μεταφορά της ιστορίας σε εικόνα που θα μπορούσε να επιτευχθεί.

2. Το ιστορικό  και επικό παιχνίδι ισχύος εξουσίας και δολοπλοκιών, έχει πολλά κοινά στοιχεία με το δικό μας μεσαίωνα.

3. Οι σκηνές βίας συνεισφέρουν στην απεικόνιση της πραγματικότητας ως έχει και όχι στην ωραιοποίηση της.

4. Είναι ένα άρτιο δημιούργημα με εξαιρετική σκηνοθεσία με υπέροχα σκηνικά, πολλά εξωτερικά γυρίσματα και αξιοσημείωτες ερμηνείες που καθηλώνουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή.

5. Είναι αναπάντεχο και γεμάτο ανατροπές χωρίς να στερείται στο ελάχιστο την μαγεία του βιβλίου.

6. Είναι για όλα τα γούστα.  Έχει από δράκους και μάγισσες μέχρι θεούς, ζωντανούς νεκρούς, γίγαντες, μάχες, γυμνό. Και για σένα που έχεις φαντασία και για το πιο απλό παιδί.

7. Σου δίνει μια καλή εικόνα για το πως λειτουργεί ο πραγματικός κόσμος, μαθαίνοντας σου ότι φίλε σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε.

8. Ο πιο ολοκληρωμένος και συνεπής στον εαυτό του χαρακτήρας ο Τύριων είναι ίσως από τους πιο βασικούς λόγους για να δει κανείς την σειρά.

9. Νιώθεις έντονα συναισθήματα τα οποία δεν ήξερες ότι υπάρχουν από απέραντη αδικία και ένα τεράστιο "γιατί" να πλανάται στο κεφάλι σου και την πιο ηδονική δικαίωση.

10. Είναι ένα από τα πιο hot θέματα συζήτησης στις παρέες (talk of the town) και ένα καλό μέσο για να σώσεις το ραντεβού, αν δεν έχετε τίποτα να πείτε.

Ν.Β: Στα αξιοσημείωτα ότι το φινάλε του 6 κύκλου το παρακολούθησαν 8,9 εκατομμύρια τηλεθεατές ταυτόχρονα με την Αμερική, ενώ το αντίστοιχο τέλος του 7 έφτασε στα 11,4. Υπολογίζεται πως γύρω στα 200 εκατομμύρια ανά τον κόσμο έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον από ένα κύκλο. Συμπέρασμα; Όποιος δεν βλέπει το GOT νιώθει τόσο μόνος σαν είδος υπό εξαφάνιση.

 
Δείτε όλους τους κύκλους του Game of Thrones με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Cinema Pack ή Νοva3play Cinema. Άφησε τα στοιχεία σου για... μυστική προσφορά στη φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί.  
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.