Ζήτησε να σε καλέσουμε


Τρίτη 09 Απρ 2019
Συνεργασία Nova και Brink's Hellas!

H Brink’s Hellas, ηγέτιδα εταιρεία στις υπηρεσίες security στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Nova, κορυφαίο πάροχο ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, ολοκλήρωσαν τη σχεδίαση και υλοποίηση ολοκληρωμένης λύσης και πλάνου ενεργειών Disaster Recovery που περιλαμβάνουν υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών, Data Center και Cloud IaaS.

Οι ανάγκες του σχεδιασμού της παρεχόμενης λύσης, ήταν τόσο η αδιάλειπτη λειτουργία των επιχειρησιακών μοντέλων της Brink’s Hellas, όσο και ο εναρμονισμός με τα διεθνή πρότυπα που θέτει o όμιλος Brink’s σαν παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων ασφαλείας στο χρηματοπιστωτικό τομέα. Πιο συγκεκριμένα, η ελαχιστοποίηση του ρίσκου απώλειας υπηρεσίας και η παράλληλη μείωση στο ελάχιστο δυνατό της χρονικής παραμέτρου ανάκτησης υποδομών, Recovery Time Objective (RTO).

H Brink’s Hellas επέλεξε τη Nova για τη μελέτη και την υλοποίηση αυτού του σύνθετου έργου, στηριζόμενη στην πολυετή εμπειρία των μηχανικών που απαρτίζουν τα τμήματα σχεδίασης, διαχείρισης και υποστήριξης επιχειρηματικών λύσεων. Η Nova παρέχοντας για περισσότερα από 10 χρόνια υπηρεσίες Data Center & Cloud, είναι σε θέση να υλοποιήσει ολοκληρωμένες λύσεις υπηρεσιών Telecom και Business Continuity σχεδιασμένες για τις ανάγκες του εκάστοτε εταιρικού πελάτη.

Η Nova, συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχείρησης και στην εξυπηρέτηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών της, ως ο πάροχος που προσφέρει εξειδικευμένες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, με δίκτυο και εξοπλισμούς νέας γενιάς.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.