ΘΕΛΩ NOVA

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ

To απόλυτο... antivirus για το Game of Thrones!

10/04/2019 13:35

Όσο περισσότερο δημοφιλής είναι μία σειρά, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί για την μετάδοση κακόβουλου λογισμικού (malware). Το Game Of Thrones δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Kaspervsky, η σειρά φαινόμενο αποτελεί την... επίσημη ερωμένη (αντικείμενο του πόθου) για τους "κυβερνοεγκληματίες", οι οποίοι παραμονεύουν μέσα από τα παράνομα download να γεμίσουν τους υπολογιστές με trojan, spyware, adware, ransomware και άλλά τέτοιους είδους λογισμικά.

To.. απόλυτο antivirus (για να δικαιολογήσουμε και τον τίτλο) το έχει η Nova. Η 1η συνδρομητική θα μεταδώσει σε ταυτόχρονη προβολή με την Αμερική (πριν από το internet) όλα τα επεισόδια του 8ου κύκλου, ενώ μέσα από το pop up κανάλι, ΝοvaThronesHD, έχει τη δυνατότητα να μάθει κάποιος τα πάντα γύρω από τη σειρά (συμπεριλαμβανομένων και των 7 προηγούμενων κύκλων). Και όλα αυτά με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova3play Cinema ή Nova Cinema Pack. Ως εκ τούτου έχετε ξεγνοιάσει από κακόβουλα λογισμικά!

Για να επιστρέψουμε στα της έρευνας. Το Game Of Thrones φιγουράρει στην 1η θέση στη λίστα προτίμησης των κυβερνοεγκληματιών.

1. Game of Thrones
2. The Walking Dead
3. Arrow
4. Suits
5. Vikings
6. The Big Bang Theory
7. Supernatural
8. Grey's Anatomy
9. This Is Us
10. The Good DoctorΑν κάνουμε focus στο GOT τα πιο επικίνδυνα επεισόδια του  είναι συνήθως το πρώτο και το τελευταίο. Το 2017 και το 2018 η ομάδα της Kaspersky εντόπισε στη σειρά 33 τύπους απειλών και 505 διαφορετικές οικογένειες λογισμικού. Πέρυσι, που δεν προβλήθηκαν επεισόδια «Game of Thrones», μολύνθηκαν από αυτό 126.340 υπολογιστές. Με την τελευταία σεζόν ante portas (14 Απριλίου), ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα. 
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί και έχετε... εξασφαλίσει το καλύτερο "antivirus". Ενας εξειδικευμένος εκπρόσωπος των "TV Experts" θα σας καλέσει για λύσετε οποιαδήποτε απορία γύρω από κινηματογραφικό περιεχόμενο της Nova.  Nα θυμάστε: ο μοναδικός προορισμός για το Game of Thrones είναι η Nova!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet