ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα της Γης!

19/04/2019 11:10

Ραντεβού την Κυριακή 21 Απριλίου στις 20:10 στο National Geographic, οπότε και προβάλλεται σε πρώτη μετάδοση το "The last animals" (Αφιέρωμα στη μέρα της Γης). Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά με τον φακό της Κέιτ Μπρουκς σ' ένα νέο είδος γενοκτονίας: τον αφανισμό των ελεφάντων και των ρινόκερων της Αφρικής.


Με δεδομένο ότι ο μονοψήφιος αριθμός των ζωντανών Βόρειων Λευκών Ρινόκερων τείνει προς το μηδέν, η Μπρουκς υπογραμμίζει τις πολλαπλές παραμέτρους που συνεισφέρουν στην «επιδημία» της λαθροθηρίας και του παράνομου εμπορίου, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά στοιχεία που συνδέουν το παράνομο εμπόριο άγριων ζώων με την ασφάλεια των συνόρων και τη διεθνή τρομοκρατία.

Υπάρχει ελπίδα; Η Μπρουκς παρουσιάζει τον ηρωικό αγώνα οικολόγων, δασοφυλάκων και επιστημόνων για την προστασία των ζώων αυτών. Το αποτέλεσμα είναι μια ισχυρή έκκληση για παγκόσμια ενημέρωση και δράση ενάντια στην εξαφάνιση αυτών των μεγαλοπρεπών πλασμάτων.

 
Η Ημέρα της Γης γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1970 στις 22 Απριλίου. Αποτέλεσε πρωτοβουλία του γερουσιαστή Γκέιλορντ Νέλσον και σηματοδοτεί τη γένεση του σύγχρονου περιβαλλοντικού κινήματος. Σύντομα, εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και πλέον γιορτάζεται σε περισσότερες από 190 χώρες σε όλο τον πλανήτη.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer του "The last animals".
 
Δείτε τα πλέον δημοφιλή ντοκιμαντέρ με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Family Pack ή Nova3play Family. Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet