Ζήτησε να σε καλέσουμε


Κυριακή 21 Απρ 2019
Game of Thrones, o βασιλιάς της... πειρατείας!

Το πρόγραμμα της Nova... στόλισε ο 8ος κύκλος του Game of Thrones. Όσοι είναι συνδρομητές απόλαυσαν την πρεμιέρα στο Novacinema1HD, χωρίς να μπουν στον κυκεώνα του download! Την Κυριακή 21/04 θα προβληθεί το 2ο επεισόδιο. Τα σενάρια ωστόσο των φανς για την εξέλιξη της σεζόν, έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους! Η πολυβραβευμένη σειρά παραγωγής του ΗΒΟ, έχει τον μεγαλύτερο αριθμό παράνομου download από οποιαδήποτε άλλη ταινία ή σειρά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της MUSO, οι πιο... «πειρατικές» χώρες αποκαλύφθηκαν από τα views που έγιναν. Πρώτη ξεχωρίζει η Ινδία με περίπου 10 εκατομμύρια views, ακολουθεί η Κίνα με περίπου 5 εκατομμύρια και αυτό θα μπορούσε να δικαιολογηθεί λόγω της λογοκρισίας που υπάρχει στη χώρα στα επίσημα κανάλια. Έκπληξη όμως αποτελούν οι ΗΠΑ όπου έχουν την πιο εύκολη πρόσβαση στο κανάλι HBO αλλά, κατέκτησαν την τρίτη θέση στο στον χάρτη με τις παράνομες προβολές με περίπου 4 εκατομμύρια views. Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω νούμερα αντιστοιχούν μόνο στην προβολή του 1ου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν.

Συνολικά παρατηρήθηκαν 55 εκατομμύρια παράνομα download. Επεξήγηση σε αυτό το ποσό δίνει και πάλι η MUSO όπου σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποίησε αναφέρει ότι η συντριπτική πλειονότητα (76,6%) προήλθε από ανεπίσημα ρεύματα προβολής του επεισοδίου, από αυτά το 12,2% κατέληξαν σε download. Επίσης, τα δημόσια torrents διαμορφώθηκαν στο 10,8% και τα ιδιωτικά torrents στο 0,5%.

Το GOT έχει μαγνητίσει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, αποτελεί σταθμό και Νο1 στις hot τάσεις. Mπορεί λοιπόν το ίντερνετ να έχει διευκολύνει τη σύγχρονη ζωή μας, όμως μας κρατάει μακριά από το επόμενο επεισόδιο! Πέρα από τις διακοπές του προγράμματος που προβάλλεται παράνομα μέσω ίντερνετ, ο χρήστης που επιλέγει τέτοιους τρόπους μετάδοσης ταλαιπωρείται χρονικά και ψυχικά. Αντίθετα, η συνδρομητική πλατφόρμα έρχεται να… σου λύσει τα χέρια. Έχοντας Nova, από το αγαπημένο σου πρόγραμμα σε χωρίζει πλέον ένα και μονο κλικ, χωρίς καμία παρεμβολή για παράθυρα pop-up διαφημίσεων που spamάρουν την θέαση σου. Είναι το καλύτερο...  antivirus.
 
Δείτε τα πάντα γύρω από το Game of Thrones με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Cinema Pack ή Nova3play Cinema. Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.