Ζήτησε να σε καλέσουμε


Κυριακή 21 Απρ 2019
Η ενάρξη του Game of Thrones ξαγρύπνησε την Βρετανία!

Πολλοί είναι αυτοί που ξαγρύπνησαν στην Ελλάδα ώστε να δουν το πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου Game of Τhrones! Στη χώρα μας προβλήθηκε κατ’ αποκλειστικότητα από τη Νova και το Novacinema1HD τα ξημερώματα της Δευτέρας. Στο εξωτερικό αντίστοιχα προβλήθηκε από το στούντιο HBO στις ΗΠΑ και από το Sky Atlantic στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για τους Αμερικάνους ήταν 9 το βράδυ ενώ με τη διαφορά της ώρας και για να επιτευχθεί η ταυτόχρονη προβολή μερικοί χρειάστηκε να... ξενυχτήσουν.

Στο σύνολο 700.000 Βρετανοί επέλεξαν να παρακολουθήσουν την έναρξη της σεζόν στις 9 το βράδυ της Δευτέρας. Βέβαια έπρεπε περίτεχνα να αποφύγουν τα σπόιλερς που θα είχαν ήδη κυκλοφορήσει! Η πλειοψηφία του κοινού που ήθελε να βιώσει την πρεμιέρα με όλες την αγωνία του επεισοδίου, είδε τη προβολή ταυτόχρονα με την Αμερική. Οι τηλεθεατές της πρώτης μετάδοσης έφτασαν τα 2.7 εκατομμύρια!

Οι συνδρομητές της Nova ωστόσο, είναι από τους... τυχερούς! Πέρα από την προβολή ταυτόχρονα με την Αμερική μέσω HBO το βράδυ της Κυριακής, την Δευτέρα στις 22:00 θα έχει δεύτερη προβολή του επεισοδίου στο Novacinema1HD
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.