ΘΕΛΩ NOVA

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ

Reunion στο Game of Thrones!

22/04/2019 20:00

Πασχαλινό το δεύτερο επεισόδιο του 8ου κύκλου Game of Thrones. Η προηγούμενη εβδομάδα κύλισε αργά εν αναμονή του 2ου επεισοδίου για την καταλυτική σεζόν. Η αναμονή όμως άξιζε καθώς οι σεναριογράφοι μας επιφύλασσαν εκπλήξεις σχετικά με την πορεία της σειράς! Η δεύτερη προβολή για την Ελλάδα θα γίνει στην prime time ζώνη στο Novacinema1HD στις 22:00 το βράδυ της Μ. Δευτέρας (22/01).  Reunion και πιθανή εγκυμοσύνη φανερώθηκαν κατά διάρκεια του επεισοδίου.

Αρχικά, ο Ser Jorah Mormont είχε να εμφανιστεί από το τέλος του προηγούμενου κύκλου. Συναντήθηκε με την Lady Lyanna Mormont για πρώτη φορά στον τελευταίο κύκλο της σειράς! Οξύμωρο θα το σχολίαζε κανείς! Οι δυο τους αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της σειράς και θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την κοινή τους πορεία στα επόμενα επεισόδια. Ο Ser Jorah Mormont είχε εκδιωχθεί οπότε σαν κοινό σημείο έχει μέχρι στιγμής μόνο το όνομα με την Lady Lyanna. Εκείνη ήταν η πρώτη που δήλωσε τον Jon Snow ως Βασιλιά του Βορρά, και ο Jorah έδωσε τη ζωή του για να βεβαιωθεί ότι η Daenerys γίνεται η νόμιμη βασίλισσα των επτά βασιλείων, θα είναι λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε πώς εκτυλίσσεται η σχέση τους στην 8η σεζόν.

Στη συνέχεια πληθώρα tweets συγκέντρωσε η εμφάνιση της Gilly, Hannah Murray στον 8ο κύκλο. Πολλοί σχολίασαν ότι μπορεί να ήταν έγκυος κατά τη μαγνητοσκόπηση της τελικής εποχής. Εμφανίστηκε με παραπανίσια κιλά και πολλοί υπέθεταν ότι ίσως να ήταν έγκυος στα γυρίσματα!

 
Δείτε τα πάντα γύρω από το Game of Thrones με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Cinema Pack ή Nova3play Cinema. Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet