Ζήτησε να σε καλέσουμε
Τρίτη 23 Απρ 2019
Το «Ancient Aliens« έρχεται στην Nova!

Η διάσημη τηλεοπτική σειρά ντοκιμαντέρ "Ancient Aliens: The ultimate evidence" έρχεται στην Nova και το History Channel από την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 22:00! Η σειρά εξερευνά την αμφιλεγόμενη θεωρία ότι οι εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τη Γη εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Από την εποχή των δεινοσαύρων και την αρχαία Αίγυπτο μέχρι σήμερα. Θα μπορούσε άραγε μορφές ζωής από άλλους πλανήτες να έχουν επηρεάσει την ιστορία του ανθρώπινου είδους;

Ο υποστηρικτής της θεωρίας περί ύπαρξης Αρχαίων Αστροναυτών Τζόρτζιο Τσούκαλος, εξετάζει ορισμένα από τα πιο δυνατά στοιχεία που έχουν ανακαλυφθεί σε όλο τον κόσμο που ενισχύουν μια θεωρία, σύμφωνα με την οποία εξωγήινοι επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας στο μακρινό παρελθόν. Σε όλο τον κόσμο, αρχαία οικοδομήματα, σκαλίσματα, τοιχογραφίες και κείμενα αφήνουν να εννοηθεί πως οι αρχαίοι είχαν κάποια επαφή με πλάσματα που ήρθαν από τον ουρανό. Η εκπομπή ερευνά ορισμένα από τα πιο ενδιαφέροντα αρχαιολογικά, επιστημονικά και ιστορικά ευρήματα, τα οποία πολλοί υποστηρίζουν πως αποδεικνύουν το… εξωγήινο παρελθόν μας!

 
Δείτε τα πλέον δημοφιλή ντοκιμαντέρ με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Family Pack ή Nova3play Family. Για περαιτέρω πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.