Ζήτησε να σε καλέσουμε


Κυριακή 28 Απρ 2019
Τι αποκαλύπτει ο εμπνευστής του GΟΤ για την πορεία των βιβλίων!

Το Game of Thrones τα έχει όλα, ίντριγκες, αίμα, έρωτα, ιστορία, φαντασία! Ίσως το μόνο που θα έλειπε από το κοινό σαν... κερασάκι στη τούρτα, να ήταν η εμφάνιση μονόκερων ανάμεσα στα άλλα μυθικά πλάσματα που παρουσιάζονται περίτεχνα στα επεισόδια! Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται η αποκάλυψη του Martin. Οι μονόκεροι θα κάνουν την εμφάνιση τους αλλά δυστυχώς όχι στον 8ο κύκλο.

Ο μυθιστοριογράφος George R. R. Martin και εμπνευστής του Game of Thrones βρέθηκε στην εκπομπή "StarTalk" του National Geographic Channel! Η εκτεταμένη συνέντευξη από τον Neil de Grasse Tyson, κάλυπτε από την επιστήμη της πυρκαγιάς εώς και τι αναγραφόταν στις παιδικές σημειώσεις του Martin! Προς το τέλος αυτής άφησε έναν υπαινιγμό σχετικά με το επόμενο βιβλίο του "The Winds of Winter".

Εκεί αποκάλυψε τυχαία καθώς υπονόησε ότι του ξέφυγε ότι έχει μια ενδιαφέρουσα μάχη με μονόκερους στα.. νέα βιβλία που έρχονται! Αυτό που περιμένουμε πλέον, πέρα απο το 3ο επεισόδιο της 8ης σεζόν, είναι τα επόμενα βιβλία φαντασίας του Martin να είναι αντάξια και γιατί όχι, να αποτελέσουν sequel της βραβευμένης σειράς!

 
Tην Κυριακή του Πάσχα (28/04) θα μεταδοθεί ταυτόχρονα με την Αμερική το 3ο επεισόδιο Game of Thrones, στο Novacinema1HD, στις 4 τα ξημερώματα!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.