Ζήτησε να σε καλέσουμε


Πέμπτη 02 Μάι 2019
Ρεκόρ... τιτιβισμάτων για το Game Of Thrones!

Η σειρά... φαινόμενο, συνεχίζει να τερματίζει τα κοντέρ και να "σπάει" ρεκόρ! Ειδικά το 3ο επεισόδιο της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game Of Thrones πέρα από ρεκόρ τηλεθέασης, ξεπέρασε και το ρεκόρ σε... τιτιβίσματα. Ο λόγος για το πολυαγαπημένο κοινωνικό δίκτυο δη των διάσημων αλλά και όχι μόνο, twitter.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, λαγουδάκια του Playboy αλλά και απλοί φανς έδειξαν το θαυμασμό τους με τα ποστ τους, αλλά δεν ήταν και λίγοι που βρήκαν αφορμή για διακωμώδηση του επεισοδίου!

Ο γνωστός ηθοποιός Rainn Wilson με ρεαλιστικό τρόπο περιέγραψε την καθημερινότητα του με το Game of Thrones να πρωταγωνιστεί! Η φράση του: "Ανυπομονώ να παρακολουθήσω το GoT απόψε για 53 λεπτά και στη συνέχεια να περάσω 4 ώρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας διαβάζοντας για το επεισόδιο" απέσπασε περί τα... 26.9 χιλιάδες likes! Από ότι φαίνεται είναι πολλοί αυτοί που συμφωνούν μαζί του!

Η Mariah Carey από την άλλη πλευρά εν όψει του 3ου επεισοδίου που χαρακτηρίστηκε -και δικαιολογημένα- από τα πιο επικά της σειράς μας αποκάλυψε το τέλος! Επικό λοιπόν το σπόιλερ με ανάλογη φωτογραφία, δείτε παρακάτω:Η ίδια κάτω απο τη φωτογραφία χαρακτηρίστηκε ως: "Major Game of Thrones spoilers...."

Το πρώην λαγουδάκι του Hugh Hefner, Kendra Wilkinson δεν έλειψε από τον "χορό" των ποστς! Σχολίασε σχετικά: "Great episode tonight. Can’t wait for the next one. Can’t tell if Arya is satisfied though...". Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι την επόμενη Κυριακή δε θα χάσει την πρώτη προβολή!

Χαρακτηριστική ωστόσο και η φωτογραφία που δημιουργήθηκε από φανς. Απεικονίζει πως θα μπορούσαν οι πρωταγωνιστές να απολαμβάνουν το επεισόδιο, ίσως σε ένα... παράλληλο σύμπαν! 
Δείτε τα πάντα γύρω από το Game of Thrones με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Cinema Pack ή Nova3play Cinema. Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.