Ζήτησε να σε καλέσουμε


Σάββατο 04 Μάι 2019
Η ευχή μιας 88χρονης από το νοσοκομείο για το GOT!

Όλα μαρτυρούν πως το Game of Thrones ικανοποιεί τα όνειρα των τηλεθεατών, ακόμη και εκτός οθόνης! Τι εννοούμε με αυτό; Σίγουρα ευχηθήκαμε στην έναρξη της 8ης σεζόν δύο πράγματα. Πρώτον να μην μας απογοητεύσει η σειρά και δεύτερον να έχει λίγο... μεγαλύτερα επεισόδια. Φυσικά η ευχή πραγματοποιήθηκε! Το τρίτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν ήταν το πιο αιμοσταγές, περιπετειώδες και με διάρκεια 82 λεπτών!

Βέβαια πιο... τολμηρή στην ευχή της ήταν για 88χρονη κυρία η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Providence" του Rhode Island. Αρχικά, η Claire Walton αστειευόμενη αιτήθηκε στο προσωπικό που την φρόντισε ότι θέλει -σαν τελευταία επιθυμία- να συναντήσει τους πρωταγωνιστές της σειράς. Αντιλήφθηκε ότι κάτι τέτοιο θα έμοιαζε υπερβολικό και έτσι,  εξέφρασε απλά ότι θέλει να παρακολουθήσει το τρίτο επεισόδιο!

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε είναι πως η ευχή της θα πραγματοποιούταν με τον καλύτερο τρόπο! Πριν από το επεισόδιο δέκα ηθοποιοί της σειράς δημιούργησαν ένα βίντεο στο οποίο εύχονται στην Claire τα καλύτερα για την πορεία της υγείας της. Ο Staz Nair, ο οποίο υποδυόταν τον σωματοφύλακα της Καλίσι, την προέτρεψε να τον φανταστεί με γενειάδα και άλογο καθώς ήταν με τα πολιτικά του ρούχα και δεν έμοιαζε ιδιαίτερα με χαρακτήρα της σειράς.

Από την άλλη πλευρά Miltos Yerolemou της ανέφερε: "Γνωρίζω ότι δεν μπορείς να είσαι μαζί μας, αλλά με αυτό το τρόπο θέλουμε να σου δείξουμε ότι είμαστε δίπλα σου."

  
Δείτε την... μάχη για το σιδερένιο θρόνο ταυτόχρονα με την Αμερική με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Cinema pack ή  Nova 3play Cinema pack. Για να είστε κι εσείς από τους πρώτους που βλέπουν τα καινούρια επεισόδια συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.