Ζήτησε να σε καλέσουμε
Κυριακή 12 Μάι 2019
Η αγάπη εναντίον της εξουσίας στο GΟT!

Η σχέση ανδρών - γυναικών είναι ένα θέμα που ταλανίζει την ανθρωπότητα από το προπατορικό αμάρτημα. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του Game of Thrones είναι ότι με έμμεσο τρόπο και κινηματογραφική μυθοπλασία θίγει θέματα της καθημερινότητας. Πάντα βέβαια με την ανάλογη δόση υπερβολής!

Στον 8ο κύκλο της σειράς μάθαμε ότι στον Τζον Σνόου ανήκει δικαιωματικά ο περίφημος σιδερένιος θρόνος! Κι εκεί που λέγαμε ότι όλα έχουν μπει σε μια σειρά και ίσως για πρώτη φορά θα μπορούσαμε να υποθέσουμε το τέλος, μπαίνει στη μέση η... αγάπη.

Η εξωτική Καλίσι θα έκανε τα πάντα για να "χαλαρώσει" στα επόμενα επεισόδια στον θρόνο! Σ'αυτό το σημείο η αγάπη του "νόμιμου δικαιούχου" κάνει στην άκρη το συμφέρον και την εξουσία και της παραχωρεί ότι ζητήσει. Σαν μια ελληνική οικογένεια (αστειευόμαστε), οι αδερφές του Τζόν Σνόου τον παροτρύνουν να διεκδικήσει την εξουσία, κατηγορώντας και ίσως όχι άδικα την Νταϊνέρις ότι τον επηρεάζει!

Ακόμα κι αν η σειρά έχει το πέπλο μιας άλλης εποχής οι συμπεριφορές των χαρακτήρων αντικατοπτρίζονται πολύ εύκολα στο σήμερα. Αυτό που μένει είναι να περιμένουμε τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 04:00 να δούμε το καινούριο επεισόδιο, το πέμπτο κατά σειρά, το οποίο θα μας φέρει λίγο πιο κοντά στο τέλος!

 
Συντονιστείτε στο Novacinema1HD για όλα τα καινούρια επεισόδια Game of Thrones αλλά και τις αποκλειστικές πρεμιέρες ταινιών! Απολαύστε premium κινηματογραφικό περιεχόμενο με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Cinema pack ή  Nova 3play Cinema. Για περισσότερες λεπτομέρειες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.