Ζήτησε να σε καλέσουμε


Τετάρτη 15 Μάι 2019
7 πράγματα που δεν ξέρατε για το «Searching»!

Mια 16χρονη εξαφανίζεται. Η αστυνομία δεν σημειώνει πρόοδο με τις έρευνες. O πατέρας της, απελπισμένος, αποφασίζει να ψάξει για στοιχεία στο λάπτοπ της και όλα τα κοινωνικά της δίκτυα. Αυτό αποτελεί σε γενικές γραμμές το story της ταινίας "Searching" που έρχεται σε 1η προβολή στην Nova την Πέμπτη (16/5, 22:00, Novacinema1HD). Πρωταγωνιστούν οι John Cho, Debra Messing, Joseph Lee στα 102' έρευνας για την έφηβη! Οι "TV Experts" σας προσφέρουν 7 πράγματα που πιθανότατα δεν ξέρετε για την εν λόγω ταινία μυστηρίου.

Τo... backstage της ταινίας

  • Τα γυρίσματα της ταινίας, με όλους τους διαλόγους και τις σκηνές, διήρκεσαν 13 ημέρες. Από αυτό το σημείο και μετά, χρειάστηκαν δύο χρόνια για το μοντάζ.

  • Για τις χώρες: Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ρωσία χρειάστηκε η οθόνη του υπολογιστή που προβάλλεται στη ταινία να αναγράφει τα στοιχεία στην αντίστοιχη γλώσσα.

  • Στην ταινία τα άρθρα που προβάλλονται υπονοούν μια εξωγήινη εισβολή.

  • Στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει η λίμνη Barbosa κοντά στο Gilroy.

  • Η τελευταία τηλεφωνική κλήση της Margot θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση της τελευταίας της θέσης. Αυτό δεν επιχειρήθηκε ποτέ από τον ντετέκτιβ.

  • Η λέξη "catfish" φαίνεται κατά τη διάρκεια μιας αναζήτησης στο Twitter.  Είναι ένας υπαινιγμός στο χρήστη @fish_n_chips ότι είναι ένα "catfish". Στην αργκό σημαίνει ότι κάποιος στο Διαδίκτυο χρησιμοποιεί μια ψεύτικη φωτογραφία για να υποκριθεί ότι είναι κάποιος άλλος.

  • Στην τελική σκηνή, εμφανίζεται ένα παράθυρο με τη πρόσφατη δραστηριότητα των διαδικτυακών φίλων. Εκεί φαίνεται ο Timur Bekmambetov, ο παραγωγός της ταινίας.

Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.