Ζήτησε να σε καλέσουμε
Τετάρτη 15 Μάι 2019
Oι «Diesel Brothers 2» επιστρέφουν στο Discovery Channel!

Ο «Χέβι Ντι», ο Ντίζελ Ντέιβ, και η ομάδα των Dieselsellerz είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο για τα τρελά βίντεο που ανεβάζουν στο διαδίκτυο. Τώρα έρχονται στο Discovery Channel και τη Nova (από την Τετάρτη 15/05 και κάθε Τετάρτη) με τα εντυπωσιακά τους επιτεύγματα να κλέβουν την παράσταση! Οι μεγαλοπρεπείς κατασκευές των αδελφών και τα απίστευτα φορτηγά που χαρίζουν έχουν χτίσει τον θρύλο τους.

Κάθε επεισόδιο παρακολουθεί την ομάδα η οποία πουλά, κατασκευάζει και καταστρέφει - τα κατορθώματα τους όμως δεν σταματούν εκεί. Ξεκίνησαν αγοράζοντας χρησιμοποιημένα ή χαλασμένα φορτηγά, τα οποία πούλησαν αφού τα μεταμόρφωσαν. Μία μέρα αφού άνοιξαν το κατάστημά τους κατάφεραν, το ακατόρθωτο, να κερδίσουν με αυτές τις κατασκευές περισσότερα από 200.000 δολάρια. Σε αυτόν τον κύκλο, φαίνεται πως οι δουλειές για τους Dieselsellerz θα είναι μεγαλύτερες από ποτέ! Είναι έτοιμοι να μας εκπλήξουν με τις δημιουργίες τους.

 
Εάν τα ντοκιμαντέρ και οι κατασκευές είναι το πάθος σας, μπορείτε να τα απολαύσετε μέσω του Nova Family pack ή της υπηρεσίας Nova 3play Family. Για επιπλέον πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.