Ζήτησε να σε καλέσουμε
Δευτέρα 20 Μάι 2019
Ποιος έκατσε τελικά στον θρόνο;

Το τελευταίο επεισόδιο "Game of Thrones" μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Αν ανησυχούσατε ποιος θα ξεκουραστεί στο θρόνο το "The Iron Throne" θα σας δώσει την απάντηση. Οι πιο προφητικοί θα το είχαν προβλέψει, πάντως δεν αποτελεί ένα αναμενόμενο τέλος. Βλέποντας το καταλυτικό επεισόδιο, μπορούμε να μπούμε στη θέση των ηθοποιών όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες τους, διαβάζοντας το τέλος, ξέσπασαν σε κλάματα. Επικό και το τελευταίο επεισόδιο όπως και η υπόλοιπη σειρά. Δε χρειάστηκε ωστόσο να "πλημμυρίσουμε" στο αίμα καθώς το ολοκαύτωμα είχε κάνει τη δουλειά του την προηγούμενη Κυριακή.

Στάχτες έραναν το Κίνγκς Λάντινγκ και σαν soundtrack σίγουρα θα ταίριαζε το τραγούδι του Nick Cave "Where The Wild Roses Grow" με τον στίχο "all beauty must die". Δε θα γίνουμε περισσότερο περιγραφικοί. Αυτό το άρθρο δε θα αποτελέσει σπόιλερ. Εξάλλου ακολουθεί η prime time προβολή στις 22:00 (20/05) στο Novacinema1HD για όσους δεν άντεξαν την πρώτη προβολή στις 4:00 τα ξημερώματα. Οι "Tv Εxperts" όμως ξενύχτησαν για εσάς! Άλλη γοητεία έχει η πρώτη προβολή!

Τα ερωτήματα που θα σας θέσουμε θα είναι ρητορικά μέχρι να δείτε το τέλος...

  • Μπορεί η αγάπη να σκοτώσει;

  • Κάποιος προδότης έχει μονόδρομο την θανατική ποινή;

  • Θα εξακολουθεί να υπάρχει θρόνος;

  • Υπάρχει κάτι δυτικά του Westeros;

  • Μήπως ο/η βασιλιάς/βασίλισσα καθόταν ήδη σε θρόνο σχεδόν από την αρχή της σειράς;


*Tip: Οι σεναριογράφοι της σειράς σε συνέντευξη τους στην EW είχαν δηλώσει ότι θα κρυφτούν από το ίντερνετ όταν θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο!

 
Για τις βραβευμένες σειρές και ταινίες oι "ΤV Experts" προτείνουν την υπηρεσία Nova Cinema pack ή Nova3play Cinema. Για... μυστική προσφορά, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.