Ζήτησε να σε καλέσουμε

Δευτέρα 20 Μάι 2019
Οι σειρές «Modern Family» και «Single Parents» επιστρέφουν!

Οι αγαπημένες σειρές «Modern Family» και «Single Parents», επιστρέφουν με νέα επεισόδια στο FOX Life! Από την Τρίτη 21 Μαΐου στις 21.00 και κάθε Τρίτη, η αντισυμβατική «Μοdern Family» του Jay Pritchett (Ed O'Neill) και η παρέα των «Single Parents», μας κρατάνε συντροφιά με τις πιο απολαυστικές, κωμικές και ανατρεπτικές οικογενειακές ιστορίες. Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω της Nova.

Η σειρά που έχει καταφέρει να αποτυπώσει, όσο καμία άλλη, την άλλοτε τρυφερή και άλλοτε ιδιόμορφη αλλά πάντα ξεκαρδιστική εικόνα της σύγχρονης οικογένειας, το «Modern Family» επιστρέφει με το Β’ Μέρος του 10ου κύκλου. Η τηλεοπτική οικογένεια που μέσα από την πλοκή και τους χαρακτήρες, γεφυρώνει από κοινωνικά και γενεαλογικά χάσματα έως πολιτισμικές και πολιτικές διαφορές, συνεχίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον με καινούριες ιστορίες αλλά και συναρπαστικά νέα, όπως τα δίδυμα που περιμένουν η Haley (Sarah Hyland) και ο Dylan (Reid Ewing)!

 
Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Αμέσως μετά τα νέα επεισόδια «Modern Family», έρχεται η συνέχεια της νέας κωμικής σειράς, «Single Parents»! Η σειρά ακολουθεί την ιστορία μιας παρέας από διαζευγμένους γονείς όπου βασίζονται ο ένας στον άλλο, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, καθώς προσπαθούν παράλληλα να διατηρήσουν την ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και υποχρεώσεων. Οι αντικρουόμενες προσωπικότητες των γονιών αλλά και μία σειρά από απρόσμενα συμβάντα βοηθούν να φανεί πόσο σημαντική είναι η φιλία στις δύσκολες στιγμές βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μονογονεϊκές οικογένειες. 
Aπολαύστε τα νέα επεισόδια των αγαπημένων σειρών με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Family pack και Nova 3play Family! Μια... μυστική προσφορά σας περιμένει με τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας που ακολουθεί!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.