Ζήτησε να σε καλέσουμε
Τρίτη 21 Μάι 2019
Η πολιτική επικαιρότητα στεγάζεται στη Nova!

Μ' έναν πρωτότυπο τρόπο, η Nova δίνει το λόγο σε πρόσωπα του δημόσιου βίου να τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα ερωτήματα έχοντας ως... αντίπαλο την πίεση του χρονομέτρου. 15 υποψήφιοι, 5 ερωτήσεις, 100’’ στη διάθεση τους!

Η Nova βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας με τις εκπομπές της! Η νέα εκπομπή "Ευρωεκλογές 2019-100’’" θα δώσει τις απαντήσεις για την Ευρώπη και την Ελλάδα σε prime time ζώνη στα κανάλια Novasports και στο Novalifε. Η πολιτική εκπομπή είναι στον αέρα από τη Παρασκευή (19/5) μέχρι και την Παρασκευή (24/5) με τη μορφή filler. Οι απαντήσεις θα είναι διαθέσιμες και στην υπηρεσία Nova On Demand, στο Web TV του Novasports.gr καθώς και στο κανάλι YouTube της Nova.

Η 1η συνδρομητική αναμένεται να συνεχίσει και μετά τις Ευρωεκλογές το συγκεκριμένο concept, σύμφωνα με πληροφορίες. Άνθρωποι που συμμετέχουν στα κοινά, εκφράζουν τις απόψεις τους για όλα τα τεκταινόμενα της πολιτικής/οικονομικής/κοινωνικής/αθλητικής επικαιρότητας.

 
Για να μείνετε ενημερωμένοι σας προτείνουμε το Nova Family pack ή την υπηρεσία Nova3play Family . Η... μυστική προσφορά σας περιμένει συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.