Ζήτησε να σε καλέσουμε
Τρίτη 21 Μάι 2019
Ο «Πυρετός χρυσού» ξεσπά στο Discovery Channel!

O "Πυρετός του Χρυσού" στο Κλοντάικ έρχεται στη Nova προκειμένου να ανακαλύψουμε το επίπονο επάγγελμα των χρυσωρύχων! Η σειρά ντοκιμαντέρ κόβει το νήμα της έναρξης την Τρίτη (21/05) και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22:00 στο Discovery Channel! Στην οθόνη μας θα δούμε τον βετεράνο ανθρακωρύχο Ντέιβ Τούριν ο οποίος έχει περάσει πολλά χρόνια δουλεύοντας με τον Τοντ Χόφμαν και το παρατσούκλι του είναι ο "Μπουλντόζας Ντέιβ". 'Υστερα από δύο χρόνια αποχής από τη δράση χρησιμοποιεί την εμπειρία του και την οικονομική βοήθεια από χορηγούς για να βοηθήσει οικογενειακές επιχειρήσεις εξόρυξης.Θα ακολουθήσουμε τις σκληρά εργαζόμενες οικογένειες χρυσωρύχων, από το πρώτο λιωμένο χιόνι της άνοιξης μέχρι τη φθινοπωρινή έλευση του πάγου, μέσα από μήνες ολοήμερης σκληρής και βρόμικης δουλειάς. Το παιχνίδι της εξόρυξης χρυσού είναι πάντα μια παρτίδα με ριψοκίνδυνα πονταρίσματα, κι εμείς θα παρακολουθήσουμε τους μεταλλωρύχους να ρίχνουν στο τραπέζι το καλύτερό τους χαρτί.

Σε αυτή τη σειρά ο "Μπουλντόζας Ντέιβ" διασχίζει τις ΗΠΑ, από το βορρά ως το νότο, και αναζητά εγκαταλελειμμένα ορυχεία, ελπίζοντας να βρει εκείνο που θα αποφέρει το μεγαλύτερο κέρδος. Από το Γιούκον μέχρι την έρημο της Νεβάδα, ο Ντέιβ συναντά ανθρώπους με απίστευτες ιστορίες, και όλοι έχουν ένα κοινό: όσο σκληρές κι αν είναι οι συνθήκες, όσο μεγάλο κι αν είναι το στοίχημα, δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ τις προσπάθειες τους για να βρουν χρυσάφι. Τηλεοπτικά το "Πυρετός του χρυσού: το χαμένο ορυχείο του Ντέιβ Τουρίν" στεγάζεται στο Discovery Channel και τη Nova από την Τρίτη (21/05) και κάθε Τρίτη στις 22:00.

 
Τα πιο περιπετειώδη ντοκιμαντέρ βρίσκονται στη Nova! Για να μην τα χάσετε οι "Tv Experts" προτείνουν την υπηρεσία Nova Family pack ή Νοva3play Family! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.