Ζήτησε να σε καλέσουμε
Τετάρτη 22 Μάι 2019
Το κύπελλο Γερμανίας στα κανάλια Novasports!

Aκόμα μια τονωτική ένεση για το αθλητικό περιεχόμενο της Nova. Δείτε ζωντανά αυτό το Σάββατο (25/5, 21:00 Νοvasports2HD) τον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας, Λειψία-Μπάγερν Μονάχου. Aναμέτρηση που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της πολυετούς συνεργασίας για τη μετάδοση του γερμανικού κυπέλλου από τα κανάλια Novasports!

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Γερμανίας θέλουν να κατακτήσουν και πάλι το τρόπαιο μετά από τρία χρόνια και να κάνουν το νταμπλ. Στην αντίπερα όχθη, η Λειψία, στην παρθενική της συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου στη σύντομη ιστορία της, θέλει να στεφθεί κυπελλούχος και να ολοκληρώσει μια ονειρεμένη χρονιά!

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου αποτελεί μόνο το...ορεκτικό, καθώς η 1η συνδρομητική εξασφάλισε την διοργάνωση με φόντο και τη νέα σεζόν. Ένα θεσμό με φανατικό κοινό που θα προσφέρει δράση από τον Αύγουστο κιόλας (διεξαγωγή του 1ου γύρου με νοκ άουτ αναμετρήσεις) για να ακολουθήσει ο δεύτερος γύρος τον Οκτώβριο. Στην ανατολή του 2020 και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο θα λάβει χώρα ο τρίτος γύρος, ενώ έπεται από τον Απρίλιο μέχρι Μάιο το κυρίως... πιάτο με την διεξαγωγή της προημετιλής, ημιτελικής φάσης, με κορωνίδα φυσικά τον μεγάλο τελικό!

 
Κορυφαίο αθλητικό θέαμα και τη νέα σεζόν με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Sports Pack ή Νova3playSports. Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.