Ζήτησε να σε καλέσουμε
Κυριακή 26 Μάι 2019
Οι Ευρωπαίοι λένε «ναι» στη συνδρομητική!

Όταν ακούς για συνδρομητική τηλεόραση θες να απαντήσεις κατάλληλα. Στριφογυρίζει ξανά και ξανά στο μυαλό σου το ανέκδοτο με τον γρύλο. Η φράση: "Δε μας παρατάς εσύ και ο γρύλος σου...". Είναι που χτύπησε πολλές φορές το κινητό σου και είχες δουλειά για να ακούσεις τη προσφορά... Θες να είναι που ενώ ήθελες να ακούσεις κάποιο τραγούδι έπεσε η αντίστοιχη διαφήμιση και στο χάλασε; Κάτι πάντως σε έκανε να την "πάρεις" με "κακό" μάτι.

Την ώρα που για τους φίλους μας στην υπόλοιπη Ευρώπη η συνδρομητική αποτελεί κάτι συνηθισμένο. Ένα συμπληρωματικό αγαθό για τη συσκευή τηλεόρασης που έχουν ήδη. Όπως είναι τα δημητριακά για το γάλα σου! Στην Ελλάδα λέμε αφού μπορώ να το "κατεβάσω" γιατί να δώσω λεφτά; Τηλεόραση έχω (Smart Tv) με πρόσβαση σε κανάλια που δεν αξιοποιούν καν την δυνατότητα HD που αγόρασες! Σημειωτέον, εάν άνοιξες το λάπτοπ σου και "μιλούσε" Ινδικά, μην πανικοβληθείς! Θα είναι επειδή είχες αλλάξει τη "χώρα" στην IP σου για να έχεις πρόσβαση στο free downloading που σου κλείδωσε το κακό κράτος.

Προφανώς και δε τα λέμε για να "μαλώσουμε" συμπεριφορές, ούτε για να σε καθίσουμε στο "καρεκλάκι της σκέψης". Απλά διακωμωδούμε μια ανάγκη της καθημερινότητας σου που... πείθεις τον εαυτό σου ότι την έχεις καλύψει με υποκατάστατα αγαθά. Όπως όταν θες να φας μοσχαράκι ραγού στη κατσαρόλα, αλλά έχει μείνει μόνο τηγανιά χοιρινού!

Θα φέρουμε τους αριθμούς στην επιφάνεια όμως, για να μιλάμε με στοιχεία και να γίνει η θεωρία της συνδρομητικής πιο απτή! Το κοινό που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα με αριθμό εκφράζεται στο 25%. Αντίστοιχα, η Γερμανία είναι στο 67% και η Βρετανία στο 64%. Το μεγαλύτερο ποσοστό με διαφορά το έχει η Πορτογαλία με 91% ενώ η Γαλλία ακολουθεί με 77%. Προοπτική ανάπτυξης και οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών είναι έτοιμες να αξιοποιήσουν. Για να το δούμε και από άλλη οπτική, το σύνολο της αγοράς σήμερα να φτάνει τους 1 εκατ. συνδρομητές, όμως η εν δυνάμει αγορά εκτιμάται ότι φτάνει τα 3,8 εκατ. νοικοκυριά που χρησιμοποιούν τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες. Άρα και εν δυνάμει εύφορο έδαφος για την συνδρομητική.

Αναφέραμε προηγουμένως το downloading. Μην πεις ότι δε παραπονιέσαι στη παρέα σου ότι το ίντερνετ στην Ελλάδα είναι πολύ πίσω όσο αφορά τη ταχύτητα. Ότι πήγες 6 μήνες Erasmus στην Ελβετία και στο πανεπιστήμιο είχατε 200Mbps Fiber! Σε καταλαβαίνουμε καλά τα λες (και ελπίζουμε ακόμα καλύτερα να πέρασες), αλλά γιατί τότε, εκεί που μεσουρανεί το fiber, οι καταναλωτές επιλέγουν να δαπανήσουν χρήματα και στη συνδρομητική;

Ένας λόγος θα ήταν ο... ηθικός! Η κλοπή είναι αμαρτία και όταν "κατεβάζεις", κλέβεις. Αλλά ο πιο βασικός είναι η ευκολία και η αμεσότητα! Μ' ένα κλικ χωρίς να ψάξεις υπότιτλους κλπ έχεις αυτό που θες. Η αμεσότητα άγεται στο "ταυτόχρονο" του πράγματος. Στην αποφυγή του "περίμενε" να ανέβει το επεισόδιο σπασμένο! Όπως τις προηγούμενες δεκαετίες δε φανταζόμασταν ότι θα πληρώνουμε "αέρα" για να βλέπουμε τι γίνεται στο κόσμο και να επικοινωνούμε με την άλλη πλευρά της Γης έτσι, θα μπει στη κουλτούρα μας, για τα καλά, η συνδρομητική! Οι ανάγκες αλλάζουν όσο εξελισσόμαστε. Αγκάλιασε αυτή την εξέλιξη της σύγχρονής ζωής!

 
Αν θέλεις να γνωριστείς καλύτερα με την ιδέα της συνδρομητικής, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Θα σε καλέσουμε χωρίς κανένα κόστος. Τip: Μια δοκιμή θα σε πείσει!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.