Ζήτησε να σε καλέσουμε

Κυριακή 26 Μάι 2019
O βασιλιάς της... σκόνης!

Κάθε βασίλειο έχει και ένα βασιλιά που άφησε ιστορία. Η Αγγλία το Ριχάρδο. Η Γαλλία το Λουδοβίκο και το Roland Garros στα 128 χρόνια ιστορίας του έχει τον Ράφαελ Ναδάλ! Ποιός θα μπορούσε να αμφισβητήσει τις 11 νίκες του στο Γαλλικό τουρνουά όταν ο επόμενος είναι Björn Borg με μόλις 6 νίκες με τη πιο πρόσφατη το μακρινό 1981. Eδώ βρίσκει εφαρμογή και με το παραπάνω η γνωστή ρήση: "Εάν έγινες βασιλιάς για μια μέρα, έγινες για πάντα". 

Για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τη σημαντικότητα του επιτεύγματος των 11 νικών, είναι ο μοναδικός ανεξαρτήτως τουρνουά και γένους που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.Το ρεκόρ νικών του στο Γαλλικό Open είναι ... αστρονομικό 86 νίκες 2 ήττες με τη τελευταία να είναι από το Djokovic το 2015. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και άπαντες τον έχουν χρίσει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί και για το φετινό τουρνουά. Το τουρνουά των Παρισίων είναι ante portas και οι συνδρομητές της Nova μέσα από τα κανάλια Eurosport θα απολαύσουν τον Rafa να κυνηγά το δωδέκατο, χτίζοντας ακόμα περισσότερο το θρύλο του! Λέτε ο... δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς να κάνει την μεγάλη έκπληξη; Οψόμεθα.*To ignfographic είναι δημιουργία της freebetreview

 
Δείτε όλα τα Grand Slam του τένις με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Sports Pack ή Nova3play Sports. Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.