ΘΕΛΩ NOVA

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ

Ότι μας έδειξε το «Τhe Last Watch»!

28/05/2019 20:47

Την τελευταία "δόση" από "Game of Thrones" οι θεατές την πήραν μέσω του ντοκιμαντέρ "The last watch". Tο επεισόδιο "behind the scenes" ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς καθώς ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στους χαρακτήρες της σειράς φαινόμενο!

Όσο αφορά το σενάριο τόσο στην Ελλάδα αλλά και στις ΗΠΑ γινόντουσαν τα αδύνατα δυνατά για να μην διαρρεύσει! Η σειρά χρησιμοποίησε ψηφιακά σενάρια σε iPad κατά την τελευταία σεζόν, εκτός από τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ντέτερ, ο οποίος χρησιμοποίησε αντίγραφα σε χαρτί τα οποία κλείδωνε καθημερινά ώστε να εξασφαλίσει την ασφάλεια. Πολλές είναι βέβαια και αυτές που ζήλεψαν τις παράξενες κομμώσεις της Νταινέρις (και όχι άδικα). Το μυστικό της όμως αποκαλύφθηκε! Προκειμένου να χτιστεί όλη αυτή η υπερπαραγωγή στα μαλλιά της χρειάστηκε ένα βήμα που δεν είχαμε υπολογίσει! Τοποθετούσε στα φυσικά της μαλλιά ένα σκουφάκι που έμοιαζε σε χρώμα και υφή με δέρμα ώστε να τα κρύψει. Στη συνέχεια ακολουθούσε η... μεταμόρφωση. Σοκαρισμένη η Έμιλι Κλάρκ με αυτή της την αμφίεση δεν άντεξε και πόσταρε τα δέοντα στο Instagram της! 
Extra tip: O Ντελ Ρέιντ ήταν υπεύθυνος για την κάλυψη των τοποθεσιών με χιόνι! "Winter is coming" με χιόνι φτιαγμένο από μείγμα χαρτιού και νερού!

Το "The last watch" κατ' αποκλειστικότητα προβλήθηκε στη Nova. Το Novacinema1HD μας χάρισε την πρόσβαση στα άδυτα του "GoT" σε δύο προβολές! Την Κυριακή (26/05) ταυτόχρονα με την Αμερική αλλά και τη Δευτέρα (27/05) σε prime time ζώνη στις 22:00. Όμως οι προβολές δε σταματούν εκεί! Παραμένουν και οι 8 σεζόν της σειράς αλλά και το ντοκιμαντέρ διαθέσιμα προς... κατανάλωση μέχρι τέλος Δεκεμβρίου στο On demand αλλά και στο Nova Go!

Στο δίωρο ντοκιμαντέρ είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις αντιδράσεις των ηθοποιών διαβάζοντας το σενάριο και δη την κατάληξη των 8 κύκλων! Ο "Τζον Σνόου" φανερά ξαφνιασμένος αλλά και στεναχωρημένος διάβασε ότι αυτός θα είναι που θα σκοτώσει την "Νταϊνέρις". Αν και είχε στη κατοχή του το σενάριο για 3 ημέρες επέλεξε να μην "τρέξει" την ανάγνωση του προς το τέλος! Ο "Βάρις" φάνηκε στη κάμερα περισσότερο εκνευρισμένος παρά συγκινημένος. Ίσως να περίμενε διαφορετική κατάληξη για τον χαρακτήρα του! 
Αν θέλεις να βλέπεις τα πάντα πρώτος συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί! Μια... μυστική προσφορά Νοva θα... χτιστεί πάνω στις δικές σου ανάγκες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet