Ζήτησε να σε καλέσουμε
Τρίτη 11 Ιούν 2019
H «Jett» έρχεται για να σας συνεπάρει αποκλειστικά στη Nova!

Η νέα συναρπαστική δραματική σειρά «Jett», με πρωταγωνίστρια την εκρηκτική Carla Gugino, κάνει πρεμιέρα, ταυτόχρονα με την Αμερική, το Σάββατο 15 Ιουνίου και κάθε Σάββατο, στις 05:00 τα ξημερώματα, και σε Prime Time προβολή το Σάββατο 15 Ιουνίου και κάθε Σάββατο, στις 22:00, αποκλειστικά στο Novacinema4HD!

Όταν αποφυλακίζεται, η διαβόητη, παγκοσμίου φήμης, κλέφτρα Ντέζι «Τζετ» Κοβάλσκι (Carla Gugino) αναγκάζεται να επιστρέψει στις προηγούμενες συνήθειές της, από μια ομάδα εκκεντρικών και επικίνδυνων εγκληματιών. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Sebastian Gutierrez, ενώ την πρωταγωνίστρια πλαισιώνουν οι ηθοποιοί: Giancarlo Esposito, Elena Anaya Michael Aronov, κ.α.

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

 
Για να απολαύσετε όλες τις... καυτές σειρές του Ιουνίου σας οι "ΤV Experts" προτείνουν την υπηρεσία Nova Cinema pack ή Nova 3play Cinema! Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.