Ζήτησε να σε καλέσουμε
Τρίτη 11 Ιούν 2019
Το «Τhe Son 2» κάνει πρεμιέρα στο Novacinema4HD!

Η σειρά γουέστερν "The Son" συνεχίζεται στη Nova από την Τρίτη 11 Ιουνίου και κάθε Τρίτη στις 22:00 στο Novacinema4HD! Πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο, που βασίζεται στο βιβλίο του Philipp Meyer. Με φόντο την αναδυόμενη βιομηχανία πετρελαίου του 1917, ο Ιλάι Μακ Κάλα θα αγωνιστεί σθεναρά για να διασφαλίσει την κληρονομιά του. Προετοιμαστείτε για όμορφες, σαρωτικές λήψεις του τοπίου του Τέξας και... για μάχες ιππεύοντας άλογα.

Η σειρά προκειμένου να ικανοποιήσει τους οπαδούς της φρόντισε ο Pierce Brosnan να επιστρέψει ως Eli στην δεύτερη σεζόν. Ο Brosnan δήλωσε: "Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιστρέψω στη σέλα ως συνταγματάρχης Eli McCullough για τον δεύτερο κύκλο του "The Son" και να στέκομαι παράλληλα στο απίστευτο cast των ηθοποιών, των συγγραφέων, των διευθυντών και του εκπληκτικού μας πλήθους στην καρδιά του Ώστιν του Τέξας".

Αυτό σημαίνει ότι ο πατριάρχης του εκβιασμού και της επίδειξης θα παραμείνει ένα κομμάτι της ιστορίας, ακόμα κι αν το χρονοδιάγραμμα της εκπομπής συνεχίζει να μετακινείται στο μέλλον. Το μυθιστόρημα εκτείνεται σε πολλές γενιές, έτσι θα υπάρχει αρκετό υλικό.

 
Απολαύστε κορυφαίες σειρές είτε ταυτόχρονα με την Αμερική είτε λίγο μετά την Αμερική με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Cinema Pack ή Νova3play Cinema. Για περαιτέρω πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί. 
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.