Ζήτησε να σε καλέσουμε
Κυριακή 07 Ιούλ 2019
Όταν ο κατάσκοπος παράτησε την Μίλα Κούνις!

Αν τη Κυριακή το βράδυ σας έχει βγει η κούραση της εβδομάδας και το δρομολόγιο που δύνασθε να κάνετε, περιορίζεται στις εξής διαδρομές: στο ψυγείο για καρπούζι και στο μπαλκόνι για αέρα, ενώ μόλις ακυρώσατε την έξοδο. Οι "Tv Experts" σας προτείνουν το οικιακό θερινό σινεμά χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε καμία από τις συνήθειες σας αλλά ούτε να καν να μετακινηθείτε από το καναπέ σας (αρκεί να έχετε κοντά σας το τηλεκοντρόλ)! Ποιος δε θα ήθελε λοιπόν μια κωμωδία δράσης στο απόηχο της Κυριακής (07/07) με την... έντονη παρουσία της Μίλα Κούνις; Η Nova με το Novacinema1HD μας φέρνουν μετά από τη παραλία την πρεμιέρα της ταινίας "Ο Κατάσκοπος που με παράτησε" στις 22:00!

Για να ξέρετε λοιπόν τι να... περιμένετε ας περάσουμε στα της... υπόθεσης! Δύο φίλες (Μίλα Κούνις, Κέιτ Μακκίνον) βρίσκονται μπλεγμένες σε μια επικίνδυνη διεθνή συνωμοσία, όταν η μία ανακαλύπτει ότι ο πρώην φίλος της είναι στην πραγματικότητα κατάσκοπος, με μια ομάδα εκτελεστών στο κατόπι του... Κορίτσια μην άγχεστε, αν έχετε βιώσει την απόρριψη καθώς στη ταινία θα δούμε πως ο... κατάσκοπος (τόλμησε) να παρατήσει την Μίλα Κούνις. Εννοείται πως το επόμενο βήμα ήταν να κινηθεί εκδικητικά με την κολλητή της Κέιτ Μάκινον. Αυτός εμφανίζεται και ζητά βοήθα αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πράγματα για την ταυτότητα του. Οι πρωταγωνίστριες θα προσπαθήσουν να μείνουν ζωντανές! Ένα ταξίδι στην Ευρώπη θα τις σώσει από όσους ακολουθούν τον γοητευτικό Τζάστιν Θέρου.

  
Για να έχετε πρόσβαση σε top level κινηματογραφικό περιεχόμενο, σας προτείνουμε την υπηρεσία Nova Cinema pack ή Nova 3play Cinema. Για περαιτέρω λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.