ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο κτηνίατρος του Animal Planet επιστρέφει!

11/07/2019 10:40

Για τον πιο αφοσιωμένο κτηνίατρο του Ντένβερ, τον Δρα Τζεφ Γιανγκ, και το 40μελές προσωπικό του, καμία μέρα δεν είναι συνηθισμένη, καθώς καθημερινά τρέχουν να φροντίσουν κάθε είδους τραύματα ζώων. Απολαύστε όλες τις διασώσεις ζώων από την Παρασκευή 12 Ιουλίου και κάθε Παρασκευή στις 20:10 στον νέο κύκλο επεισοδίων του "Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet 5" στο Animal Planet και τη Nova.

Ο Δρ Τζεφ έχει περίπου 100.000 πελάτες και είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους κτηνιάτρους της Αμερικής. Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε υποθέσεις, όπως το μπόξερ ενός στρατιώτη που έχει έναν ασυνήθιστο όγκο και το φίδι ενός αγοριού που δεν έχει φάει εδώ και έξι μήνες. Εκτός κλινικής, η ομάδα κατευθύνεται σε ένα καταφύγιο λύκων στο Κολοράντο. Θα βοηθήσουν μια χελώνα να επιστρέψει στο σπίτι της, θα στειρώσουν γατάκια, σε κάθε περίπτωση όμως η ομάδα της κλινικής είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τα άρρωστα ζώα στο Κολοράντο.

 
Εάν σας αρέσουν τα ντοκιμαντέρ σας προτείνουμε την υπηρεσία Nova Family pack ή Nova 3play Family. Για λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet