Ζήτησε να σε καλέσουμε
Παρασκευή 12 Ιούλ 2019
Το αφιέρωμα στο διάστημα συνεχίζεται!

Το ταξίδι στο διάστημα του National Geographic και της Nova συνεχίζει και αυτή τη Κυριακή. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει 3 ακόμα ντοκιμαντέρ back to back τα οποία περιγράφουν εκτενώς τις επισκέψεις στο διάστημα. Από τις 16:15 το διάστημα έρχεται ένα βήμα πιο κοντά μας. Συντονιστείτε στη Nova για να μην χάσετε το αφιέρωμα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της Κυριακής 14/07:

 
EXPEDITION MARS: SPIRIT AND OPPORTUNITY (16:15)

Το ρομποτικό όχημα Opportunity που είχε προσεδαφιστεί στον Άρη δεν έχει επικοινωνήσει με τη Γη για σχεδόν πέντε μήνες. Το ντοκιμαντέρ θα ενημερώσει τους τηλεθεατές για την κατάσταση του διάσημου ρόβερ. Γιατί δεν έχει επικοινωνήσει με τη Γη; Τι συμβαίνει στα παρασκήνια της NASA και του ερευνητικού κέντρου JPL ενώ προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με το Opportunity;

 
MISSION TO SATURN: INSIDE THE RINGS (20:10)

Το 2017, το διαστημόπλοιο Cassini συνετρίβη στην ατμόσφαιρα του Κρόνου. Έκτοτε, επιστήμονες έχουν αναλύσει τα στοιχεία από τις τελευταίες 22 τροχιές του και έχουν καταλήξει σε νέα εντυπωσιακά συμπεράσματα. Ενώ για καιρό πιστεύαμε ότι οι δακτύλιοι υπάρχουν όσο υπάρχει και ο ίδιος ο πλανήτης, νέα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι σχηματίστηκαν σχετικά πρόσφατα και σταδιακά εξαφανίζονται. Θραύσματα από τους δακτυλίους πέφτουν στον Κρόνο με απίστευτους ρυθμούς και, κάποια στιγμή, πρόκειται να χαθούν εντελώς. Τα δεδομένα από το Cassini αποκαλύπτουν ότι το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται σε φάση βίαιων και δραματικών αλλαγών, οι οποίες συμβαίνουν αυτήν ακριβώς τη στιγμή.

 
APOLLO: BACK TO THE MOON (Νέο ντοκιμαντέρ 2 επεισοδίων, στις 21:00 και στις 21:50)

Ακολουθήστε το πρόγραμμα προσσελήνωσης του Apollo εκ των έσω, όπως δεν το έχετε δει ποτέ. Ενώ η ανθρωπότητα δεν έχει επισκεφθεί ξανά τη Σελήνη από το 1972, αυτό το ντοκιμαντέρ συνδυάζει τη φαντασία, τα τρισδιάστατα γραφικά και τα ψηφιακά αρχεία υπέρ-υψηλής ευκρίνειας για να θυμηθούμε και πάλι τα επιτεύγματα και τα εμπόδια του διαστημικού προγράμματος Apollo, αποκαλύπτοντας τα τελευταία μυστικά του.

 
Για να απολαύσετε τα δημοφιλέστερα κανάλια με ντοκιμαντέρ, οι "ΤV Experts" προτείνουν την υπηρεσία Nova Family pack ή Nova 3play Family. Για  περαιτέρω λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.