Ζήτησε να σε καλέσουμε
Θέλω προσφορά Νοva


Τρίτη 19 Δεκ 2017 | ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ημερομηνίες σταθμοί την ιστορία της Nova


Η  Nova έχει στο DNA της να  πρωτοπορεί. Εξ όλου και  όλα αυτά τα χρόνια πέρα  από  το premium περιεχόμενο, έκανε  focus  στην εμπειρία θέασης. Σημασία δεν έχει μόνο το ΤΙ βλέπεις, αλλά το ΠΩΣ το βλέπεις. Είναι ο  πάροχος, που  καθιέρωσε τις  πολυκάμερες μεταδόσεις, είναι  η πρώτη εταιρεία , που έφερε το  HD, το Multiview, το 3D. Για  να  έρθουμε στα τελευταία χρόνια, όπου  οι υπηρεσίες  Nova GO και Νοva On  Demand δίνουν άλλη … διάσταση στον τρόπο, που βλέπει κάποιος τηλεόραση.

Σας παραθέτουμε σκαλί σκαλί  τη μετάβαση από το 1994 μέχρι και σήμερα.
Oκτωβρίου 1994

Η μετάδοση του πρώτου αθλητικού αγώνα στην Ελλάδα από συνδρομητική τηλεόραση. Ηταν το ματς Ηρακλής-ΠΑΟΚ, που  Διεξήχθη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης. Χρησιμοποιήθηκαν 6 κάμερες.

12 Αυγούστου 1996

Το πρώτο αμιγώς αθλητικό κανάλι της χώρας, είναι γεγονός. Το Supersport έμελλε να αφήσει τη σφραγίδα  του στις αθλητικές μεταδόσεις.

20 Δεκεμβρίου 1999

Ξεκίνησε επίσημα η εκπομπή του δορυφορικού μπουκέτου της Nova, με το σλόγκαν «Δείτε τηλεόραση με Nova μάτι!»

Ioύνιος 2008

Τα κανάλια SuperSport και Filmnet μετονομάστηκαν σε κανάλια Novasports και Novacinema αντίστοιχα, προσφέροντας στον Ελληνα φίλαθλο αυτό που πραγματικά αγαπάει, όλα για την ομάδα του! Καθιερώθηκαν τα πολυκάμερα συνεργεία, με χρήση τεχνολογιών αιχμής και γραφικά υψηλού επιπέδου, ώστε οι φίλαθλοι να απολαμβάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

25 Αυγούστου 2010

1η Μετάδοση  αγώνας σε υψηλή ευκρίνει (ΗD). Ηταν το ματς της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ απέναντι στην Αμερική.

Αύγουστος 2011

Δυο προγράμματα Νova σε δυο τηλεοράσεις ανεξάρτητα και ταυτόχρονα! Η υπηρεσία Multiview ήταν γεγονός.

18 Μαρτίου 2012

Η Nova είχε αποθεώσει τη δυνατότητα επιλογών των συνδρομητών της, στο ντέρμπι της χρονιάς, Παναθηναϊκός –Ολυμπιακός, στις 18 Μαρτίου. Ειδικότερα, στον τρόπο ηχητικής μετάδοσης του αγώνα, παρείχε την πλήρως προσωποποιημένη μετάδοση, μέσα από τη δυνατότητα επιλογής 3 διαφορετικών σχολιασμών στη μετάδοση.

11 Μαρτίου 2013

Οι συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα είχαν το προνόμιο να απολαύσουν τον αγώνα Μίλαν-Μπαρτσελόνα σε 3D (τρισδιάστατα) στη θέση 250 για την φάση των «16» του Champions League.

7 Φεβρουαρίου 2014

Η νέα εποχή στην τηλεόραση. “Κουβαλάς” τη Νοva μαζί σου σε κάθε φορητή κινητή συσκευή με την υπηρεσία NovaGo.

23 Ioυνίου 2014

Το αγαπημένο σου πρόγραμμα και στο εξοχικό σου με την υπηρεσία Nova εξοχικό.

Ιούνιος 2016

Απόλαυσε όποια ημέρα και ώρα εσύ θέλεις, αυτό που θέλεις! Η τηλεόραση στις διαταγές σου με  την υπηρεσία Nova On Demand.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.