Ζήτησε να σε καλέσουμε
Τρίτη 16 Ιούλ 2019
Φέγενορντ-Παναθηναϊκός στα Novasports!

Το αθλητικό πρόγραμμα της Nova εμπλουτίστηκε με τον φιλικό αγώνα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού! Στο Όστερμπεϊκ της Ολλανδίας "χτίζεται"  η ομάδα με φόντο την νέα σεζόν. Οι Πράσινοι θα ξεκινήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους αντιμετωπίζοντας της Φέγενορντ την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 21:00 στο στάδιο "Ντε Κάιπ" που είναι και η έδρα της ολλανδικής ομάδας, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1HD, αλλά και σε audio streaming από το Web TV του novasports.gr.

Αυτό θα είναι το πρώτο δείγμα για το σύνολο του Γιώργου Δώνη, ο οποίος έχει στη διάθεσή του ως τώρα 26 ποδοσφαιριστές. Με το... καλημέρα ο Παναθηναϊκός, θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ολλανδία, το πρωτάθλημα της οποίας αρχίζει στις 2 Αυγούστου (η Nova έχει ανανεώσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την εν λόγω διοργάνωση και την νέα περίοδο).

Να περάσουμε λιγάκι και στην... ταμπακέρα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδύασαν την κίνηση της μετάδοσης του εν λόγω φιλικού από την Nova ως οιωνό για περαιτέρω συνεργασία με τον Παναθηναϊκό για το σύνολο των εντός έδρας αγώνων για την νέα περίοδο. Την παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, αλλά και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Οψόμεθα...

 
Για κορυφαίο αθλητικό θέαμα ακόμα και το καλοκαίρι, οι "TV Experts" προτείνουν την υπηρεσία Nova Sports pack ή Nova 3play Sports. Για περαιτέρω λεπτομέρειες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.